Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Dubla MIZA fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 iun 2021, 01:29
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania
Sursa: Captură KANAL D

Saptamana continua la Survivor Romania cu primul joc de imunitate! Iata miza fabuloasa pentru care vor lupta cele doua echipe!

Incepe primul joc de imunitate al acestei saptamani la Survivor Romania 2021! Faimosii si Razboinicii sunt pregatiti si astazi sa lupte cu toate armele si sa dea totul pe traseu pentru a castiga mult ravnita miza pusa in joc pe langa imunitate.

Daniel Pavel a anuntat MIZA jocului de imunitate?

Faimosii si Razboinicii se vor infrunta in primul joc pentru imunitate al saptamanii.

Concurentii ambelor echipe au venit la start ca de fiecare data cu multa ambitie si determinare, deoarece cele doua jocuri de imunitate sunt de mare importanta pentru a-si mentine in echipa cat mai multi membri. Insa astazi, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, i-a anuntat pe Razboinici si Faimosi ca le-a pregatit o surpriza de proportii deoarece pe langa imunitate acestia vor lupta si pentru un super premiu suplimentar ce le va aduce mare bucurie castigatorilor.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este premiul suplimentar pentru care concurenții se vor lupta pe traseul de astazi. 

Ca orice joc de imunitate este extrem de important pentru concurenti. Acestia se vor confrunta pe un traseu exclusiv pe apa, cu multe obstacole dificile si multa adrenalina, insa vor incerca sa dea tot ce au mai bun pentru a castiga mult ravnitul premiu suplimentar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragi Faimosi, dragi Razbonici, premiul de astazi de sub cupola cred ca nici nu e nevoie sa vi-l arat! Este de ajuns sa va povestesc despre el si o sa va dati seama despre ce este vorba! E despre ceva de mancare ce gasiti si in

Romania dar si oriunde altundeva in lume! Si peste tot are acelasi gust, savuros si inconfundabil! Sunt convins ca sigur si voi sunteti fani! Este locul in care merge toata lumea, mic, mare, tanar, batran, unde merg pustii dupa scoala, stundetii dupa facultate, corporatistii in pauza si toata lumea cand are drum prin preajma! Unde poti sa mergi singur sau cu prietenii, sau iubita, sau copiii! Pentru ca toata lumea este mereu binevenita! E locul ala in care mananci chiar si la patru dimineata ceva bun! Dragilor, dupa atatea zile de concurs, dupa atata efort depus, meritati cu totii o rasplata
asa ca va invit sa va bucurati de gustul inconfundabil, McDonald’s!"
a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Incredibil cum au fost surprinsi Andrei si Marius in miez de noapte, cand toata lumea dormea! Iata ce faceau cei doi Razboinici!

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala