Incredibil cum au fost surprinsi Andrei si Marius in miez de noapte, cand toata lumea dormea! Iata ce faceau cei doi Razboinici!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 iun 2021, 01:25
Cum au fost surprinsi Andrei si Marius in toiul noptii
Sursa: Captură KANAL D

In plina noapte, cand toata lumea dormea, Andrei si Marius au fost surprinsi de camerele de filmat facand un gest neastaptat. Iata ce faceau cei doi Razboinici!

Primul joc al saptamanii la Survivor Romania 2021, cel de recompensa, a fost castigat de Razboinici, dupa o confruntare acerba pe un traseu dificil. Insa concurentii echipei albastre au reusit sa isi adjudece victoria si implicit sa se bucure de premiul fabulos pus in joc.

Astfel, dupa un meci dificil si epuizant a venit si rasplata, iar Razboinicii s-au bucurat din plin de o sesiune de cumparaturi intr-un centru comercial din Punta Cana, acolo unde au beneficiat fiecare de cate 1000 de dolari pentru a-si achiziona tot ceea ce si-au dorit atat pentru

ei cat si pentru cei dragi de acasa. Si au savurat si o cina copioasa si binevenita dupa cumparaturi.

Dupa o zi extrem de solicintata atat pe traseu la joc, dar si ulterior, la cumparaturi, Razboinicii s-au retras in baraca lor din camp, pentru a se odihni. Insa Andrei si Marius nu au adormit prea repede si iata cum au fost surprinsi de camerele de filmat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Incredibil cum au fost surprinsi Andrei si Marius in camp, in toiul noptii!

Dupa multe momente tensionate desfasurate in camp in ultimele saptamani, se pare ca spiritele s-au mai calmat, in ciuda faptului ca presiunea si emotiile inca apasa pe umerii tuturor.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala

Noaptea trecuta, in baraca Razboinicilor, desi era miezul noptii, Maria si Albert dormeau deja in vreme ce Andrei si Marius inca mai conversau in soapta pentru a nu-si deranja colegii. La un moment dat, Marius il roaga pe Andrei sa il ajute un scurt masaj pe spate acuzand ca simte dureri destul mari. Se stie deja ca cei doi Razboinici sunt foarte buni prieteni si atunci Andrei a acceptat fara sa stea pe ganduri, sarind sa il ajute pe Marius cu un masaj.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Dubla MIZA fabuloasa in primul joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. S-a rupt lantul de iubire dintre Zanni si Sebastian Chitosca. Cum au ajuns cei doi Faimosi la cutite pe ultima suta de metri pana la Marea Finala