SURVIVOR ROMANIA 2021. Consiliu de Nominalizare, scena de teatru la Survivor Romania 2021. Ce a putut sa-i faca Zanni Mariei Chitu de fata cu toata lumea

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 18:55
Zanni si Maria Chitu, replici acide in Consiliul de Nominalizare

Scene desprinse parca dintr-o piesa de teatru in Consiliul de Nominalizare de la Survivor Romania 2021 in care portagonistii, Zanni si Maria Chitu au lasat fara cuvinte pe toti.

Zanni si Sebastian Chitosca au pus tunurile pe Elena Marin si Maria Chitu. Nici Razboinicii nu par mai milosi cu coechipiera lor si la fel si ei o blameaza pe Maria Chitu: "Cel mai murdar caracter. Elena, mi-e sila ca la 33 de ani plangi ca un copil mic...Mai femeie, ce...Plang ca pierdem..." In momentul cand Zanni a spus aceste lucruri, Maria a incercat sa ii ia apararea Elenei, insa s-a ales si ea multe atacuri din partea Faimosilor spunandu-i ca este foarte falsa.

Daca erai votata, nu veneai aici si plangeai pe la toate colturile?!" i-a spus Sebastian Chitosca.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Ce ii face Zanni Mariei Chitu in Consiliul de Nominalizare

Citeste si: Sebi a dat cartile pe fata si i-a spus lui Zanni tot ceea ce il deranjeaza la el! "La orice punct pe care-l pierzi numai scuze cauti" S-a rupt prietenia celor doi Faimosi?

Incepe si cel de-al doilea Joc de Imunitate in care are loc un incident pe care Faimosii il iau ca pe un afront din partea razboinicilor, mai exact, Sebastian  crede ca Maria a cazut intentionat ca echipa ei sa piarda: "Nu va este rusine, mai?" Moment in care Albert Oprea ii atrage atentia Mariei: "Indiferent ce este in camp, aici vii forta, Razboinicii pana iti dai sangele!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa, totul a culminat cu cel de-al doilea Consiliu de Nominalizare in care Zanni a facut-o pe Maria Chitu sa planga: "Razi diablolic pentru ca spui ca nu crezi ce fac...pe

zambetul si ochii tai bulbucati, ah am vazut acolo o indoire la coltul gurii. Sunt in minte ei si e gen, ma vede, ma vede...rade, rade, domnu' Dan!"

SURVIVOR ROMANIA 2021. Maria Chitu si Elena Marin, blamate de catre Faimosi

Cel de-al doilea Joc de Imunitate vine cu numeroase provocari pe traseul competitie deoarece Survivor este si o lectie de viata si o lectie sportiva extraordinara.

In primul Consiliu, Sebastian Chitosca, extrem de suparat ca Faimosii au pierdut jocul i-a atras atentia lui Albert ca se bucura de esec sfidandu-i pe fata.

Citeste si: Faimosii au nominalizat! Incredibil pe CINE vor sa trimita acasa! Iata ce dicizie neasteptata au luat in Consiliul de Nominalizare!