Surpriză de proporții în casa Puterea Dragostei! Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut? Urmărește o ediție incendiară Duminică, 27 iunie, de la ora 16:00 și de la 19:00, la Kanal D

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 26 iun 2021, 20:03
Cristina Mihaela a fost luat prin surprindere de concurenți. Ce cadou i-au făcut?
Sursa: Captură KANAL D

Urmărește o nouă ediție incendiară Puterea Dragostei duminică, 27 iunie, la Kanal D.

Zi de mare sărbătoare în casa Puterea Dragostei. Cristina Mihaela s-a bucurat de o surpriză de proporții din partea concurenților, care au întâmpinat-o cu buchete de flori care mai de care mai spectaculoase. Frumoasa prezentatoare TV și-a serbat ziua de naștere alături de cea de-a doua ei familie, așa cum a precizat Cristina Mihaela, concurenții din casa dragostei au devenit a doua ei familie.

Prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei a rămas fără cuvinte când i-a văzut pe concurenți că vin cu brațele pline de cadouri și flori, semn că țin foarte mult la ea, iar sentimentele sunt

reciproce. Cristina Mihaela a primit un cadou cu totul special, sub un cearșaf roșu s-a ascuns un cadou de zile mari.

Cei care i-au dăruit cadoul Cristinei Mihaela au fost Alexandra și Codruț, care au ridicat materialul roșu sub care se ascundea un portret uimitor cu prezentatoarea emisiunii.

Citeste si: Mariana arunca bomba! "M-am hotarat sa lupt pentru tine! Te iubesc!" Pe cine vrea sa cucereasca concurenta si ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, joi, 24 iunie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Dublă sărbătoare în casa Puterea Dragostei

Cristina Mihaela nu a fost singura care a avut parte de o surpriză uimitoare în Gala Puterea Dragostei, Alexandra a fost și ea sărbătorită cu mare fast de concurenții din casa dragostei. De asemenea, blondina a fost întâmpinată cu flori și tort, iar colegii i-au cântat ”La multi ani”. Se pare că Alexandra și Codruț sunt în relații bune și și-au mai dat o șansă.

Tânărul i-a pregătit de ziua ei un buchet imens de flori și o brățară. Cei doi s-au sărutat cu mare foc în fața tuturor.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Împăcarea dintre Codruț și Alexandra nu a fost prea bine primită de Maria. Tensiunile cresc între cele două fete, iar Alexandra își iese din minți.

Citeste si: Scandal de proporții în casa dragostei, Adelina răbufnește: ”Dacă deschizi gura o să fie rău...” Urmărește o nouă ediție Puterea Dragostei, vineri, 25 iunie, de la 11:00 și de la 17:00, Kanal D

”Tu ai intrat forțat, de când ai intrat în casa asta, între mine și Codruț, nu te-am băgat eu.”, i-a replicat Alexandra Mariei.

Maria îi spune lui Codruț că Alexandra își bate joc de el, deși este conștient nu vrea să accepte și vrea să continue să aibă o relație cu ea.

Urmărește o ediție de excepție Puterea Dragostei și află cine va părăsi competiția în Gala de mâine și cine va câștiga premiul săptămânal și va conduce casa în săptămâna următoare.

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.