Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iun 2021, 01:40
Maria Chitu, gest incredibil inainte de jocul de imunitate
Sursa: Captură KANAL D

Maria Chitu i-a socat pe colegii sai cu gestul la care a recurs chiar inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania!

In aceasta seara, Faimosii si Razboinicii au ajuns din nou fata in fata la startul celui de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani in cadrul competitiei Survivor Romania 2021. Maria Chitu si-a socat colegii cu gestul incredibil la care a recurs chiar inainte de joc!

Razboinicii au inceput in forta aceasta saptamana la Survivor Romania, dupa ce au ramas intr-o formula eficienta, compusa din patru cei mai destoinici dintre concurentii echipei albastre, Maria, Albert, Andrei si Marius.

Maria Chitu, gest socant inainte de inceperea celui de-al doilea joc de imunitate!

Desi au castigat cu brio atat jocul de recompensa care le-a adus mari satisfactii datorita premiului fabulos castigat, cat si primul joc de imunitate, care le-a adus un consiliu linistit si un premiu suplimentar, Razboinicii au ajuns sa se confrunte si cu noi tensiuni din cauza certurilor aprige iscate in interiorul echipei Faimosilor.

Maria Chitu s-a aratat extrem de afectata de faptul ca Elena Marin continua sa fie blamata atat de colegii ei de echipa cat si de cei trei Razboinici. Astfel, Maria a recurs astazi inainte de startul jocului de imunitate la un gest socant fata de colegii sai.

Razboinica Maria a refuzat categoric sa mai dea mana cu cei trei colegi dupa ce si-au stabilit impreuna strategia, asa cum obisnuiau sa o faca in semn de lupta inainte de fiecare joc.

Iata cum au reactionat Albert, Andrei si Marius:

Maria: Nu vreau sa dau mana de data asta!

Albert: Ce? Ce inseamna asta? 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maria: Nu vreau! Nu simt!

Marius: Ce inseamna? Ce treaba are asta cu...

Maria: Pur si simplu nu simt ca vreau sa pun mana aici!

Citeste si: Care este strategia lui Zanni la Survivor Romania in viziunea Mariei Chitu! Iata ce marturisiri i-a facut Razboinica adversarei sale, Elena Marin!

Citeste si: Miza incredibila in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Ce premiu neastaptat este pus in joc?

Citeste si: Maria Chitu, aparitie incendiara! Cum au reactionat Razboinicii cand au vazut cat de mult a slabit colega lor! "Te-ai transformat in sirena" Iata ce s-a intamplat la cumparaturi in Punta Cana!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.