FINAL dramatic la Survivor Romania 2021! Ei au castigat a doua imunitate a saptamanii si un Consiliu de Nominalizare linistit!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 26 iun 2021, 23:03
Ultimul duel al jocului de imunitate a fost disputat intre Marius si Sebastian
Sursa: Captură KANAL D

Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania s-a incheiat! Ce echipa a castigat totemul imunitatii si un Consiliu de Nominalizare linistit?

Ca de fiecare data in jocurile de imunitate, in care miza este uriasa, Faimosii si Razboinicii lupta cu indarjire si determinare pe traseu pentru a castiga. Si in aceasta concurentii ambelor echipe au incercat din rasputeri sa dea totul pe traseu pentru a intra in posesia totemului de imunitate si totodata pentru a beneficia de un Consiliu linistit si de provizii in cantitate completa. Insa sansa a fost tot de partea Razboinicilor!

Tensiuni uriase in timpul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Cine a castigat?

Cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021 i-a pus din nou la mare incercare pe concurentii ambelor echipe, care au luptat cu maxima determinare si ambitie pe un traseu dificil si epuizant.

In ciuda faptului ca toti cei ramasi in competitie dau din ce in ce mai mult semne de oboseala crunta acumulata in cele aproape sase luni de lupta asidua pe trseele din Dominicana, atat cei trei Faimosi, cat si cei

patru Razboinici au incercat si in jocul de astazi sa dea totul pe traseu pentru a-si adjudeca victoria mult dorita.

In cel de-al doilea joc de imunitate al acestei saptamani, scorul a fost deschis de un duel al baietilor, disputat intre Albert si Zanni. Desi ambii concurenti au luptat enorm pe traseu, la proba de indemanare Albert a reusit sa termine mai rapid si astfel a adus primul punct pentru echipa albastra.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior si Faimosii au incercat din rasputeri sa revina castigand sase puncte insa apoi Razboinicii au capatat un avans considerabil in fata adversarilor.

Ajungandu-se in cele din urma la scorul de 9 la 6 pentru Razboinici. Ultimul duel al serii s-a dat intre Marius si Sebastian, iar Razboinicul a reusit sa aduca victoria echipei sale si un viitor consiliu de nominalizare linistit.

Citeste si: Miza incredibila in cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania 2021! Ce premiu neastaptat este pus in joc?

Citeste si: Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.