Maria Chitu, pusa la zid de Razboinici dupa gestul socant facut inainte de jocul de imunitate! "Ai dat de inteles ca te-ai impiedicat acolo expres" Ce DECIZIE radicala fara precedent au luat in camp!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iun 2021, 01:42
Razboinicii, discutie aprinsa in camp, dupa jocul de imunitate
Sursa: Captură KANAL D

Maria Chitu a fost blamata de colegii sai dupa ce a recurs un gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate.

In aceasta seara, la Survivor Romania 2021 s-a desfasurat cel de-al doilea joc pentru imunitate al saptamanii, in care Faimosii si Razboinicii au luptat cu mare ambitie pentru castigarea totemului mult ravnit si a proviziilor in cantitate completa. In ciuda faptului ca jocul de astazi a fost unul extrem de dificil si solicitant, concurentii ambelor echipe au incercat sa dea totul pe traseu si din acest motiv presiunea a fost una uriasa si nervii intinsi la maximum ce au dus la aparitia multor tensiuni intre concurenti.

Maria Chitu, pusa la zid de colegii sai dupa joc! Ce decizie radicala au luat Razboinicii!

Desi Razboinicii au reusit sa castige si cea de-a doua imunitate a saptamani i, cu scorul transant de 10 la 6 si au primit si proviziile in cantitate completa, in interiorul echipei albastre s-au iscat multe tensiuni incredibile.

Mai intai Razboinicii, Albert, Andrei si Marius, au fost de-a dreptul socati de gestul Mariei de a refuza sa mai dea mana cu ei inainte de startul jocului asa cum obisnuiau sa faca inainte de inceperea

fiecarui joc. Tanara le-a spus colegilor sai ca a adoptat aceasta atitudine ditanta si rece fata de ei, dupa ce acestia s-au coalizat cu Zanni si Sebi impotriva Elenei Marin, blamand-o crunt in camp.

In timpul jocului atat Razboinicii, cat si Faimosii au pus-o la zid pe Maria Chitu, acuzand-o de faptul ca s-ar fi impiedicat intentionat pe traseu pentru a-i oferi Elenei sansa sa o ajunga din urma si sa castige si punctul pentru echipa ei.


Deranjata de reprosurile si jignirile lansate de colegii sai, Maria a incercat sa le explice acestora cum au stat lucrurile de fapt pe traseu, asigurandu-i ca nu a intentionat nicio clipa sa ii ofere punctul Elenei Marin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cele din urma insa Albert, Andrei si Marius alaturi de Zanni si Sebi au hotarat ca cele doua fete Elena si Maria, sa doarma impreuna intr-o baraca iar in cealalta baraca sa stea toti baietii, tocmai pentru ca acestea sa isi vada de prietenia lor.

Citeste si: Maria Chitu, gest socant inainte de startul celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii la Survivor Romania! Ce a refuzat sa faca Razboinica?

Citeste si: Maria Chitu il demasca pe Zanni si spune ce le face concurentilor pentru a ajunge in Marea Finala!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.