Ce se schimba la Survivor Romania incepand din aceasta saptamana! Daniel Pavel a facut anuntul in Consiliul de Eliminare in legatura cu cei sase concurenti

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 20:05
Anuntul facut de Daniel Pavel in legatura cu noua etapa a competitiei

Daniel Pavel a facut anuntul mult asteptat atat de public cat si de concurentii Survivor Romania 2021. Ce se schimba la Survivor Romania 2021?

In Consiliul de eliminare de duminica seara de la Survivor Romania, pe langa anuntul concurentului eliminat din competitiei si anume Sebastian Chitosca, Daniel Pavel a mai anuntat inca o veste pentru cei sase concurenti ramasi in cel mai dur reality show din istoria televiziunii. 

Daniel Pavel despre noua etapa a competitiei Survivor Romania 2021 incepand din aceasta saptamana

Daca pana acum, concurentii au format doua echipe cea a Faimosilor si cea a Razboinicilor, iata ca mai e putin pana la Marea Finala si regulile jocului s-au schimbat deoarece incepand din aceasta

saptamana fiecare concurent din cei sase ramasi in competitie vor lupta la jocuri individual in drumul spre Marea Finala care se apropie cu pasi repezi.

Citeste si: Ce a facut Sebastian Chitosca in camera de hotel la o ora dupa ce a fost eliminat din competitia Survivor Romania: "Imi vine sa plang de nervi...." Ce i-a rugat pe fani?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ati ramas sase supravietuitori, doi in echipa Faimosilor si patru in echipa Razboinicilor! Zanni, Elena, Albert, Maria, Marius si Andrei sunt in masura sa va spun ca de saptamana viitoate trecem la individuale! Veti avea jocurile individuale! Si de acum incolo de saptamana viitoare fiecare  dintre voi, cei sase ramasi acum, trage pentru el, pentru ceea ce inseamna ramanerea in aceasta competitie, din punct de vedere fizic, psihic si mental!",

a subliniat Daniel Pavel.

Duminica seara tot in cadrul Consiliului de Eliminare, Faimosul Sebastian Chitosca a fost eliminat din competitiei. Dupa ce a parasit competitia, concurentul a declarat ca isi dorea sa ajunga la Individuale, nu mai avand decat un pas, iar in acest moment ii vine sa planga de ciuda. Sebastian Chitosca a pierdut in fata Elenei Marin care a ramas in competitie alaturi de Zanni, ei fiind singurii Faimosi de la Survivor Romania 2021.

Sebastian Chitosca, eliminat de la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA- 27 iunie 2021. ELIMINARE in lacrimi la Survivor Romania. CINE a parasit competitia dintre Elena Marin si Sebastian Chitosca?

Niciodata n-am spus ca am un vis sa castig, n-am incercat sa induc oamenilor de acasa ca daca eu nu-mi indeplinesc visul, viata se sfarseste! Am luat totul ca atare, am plans, am ras in aceasta competitie, am trecut prin lucrurile prin care nu ma gandeam niciodata ca o sa

trec! Ii respect pe toti cei de acasa pentru ca m-au sustinut pana acum, desi consider ca meritam sa ajung mai departe in aceasta competitie din punct de vedere sportiv si social! O parte din mine e si fericita pentru ca ma duc acasa!"