Elena Marin, deconspirata! Faimoasa a sunat-o pe Elena Ionescu, castigatoarea primulul sezon Survivor Romania! CINE a facut uluitoarea dezvaluire si ce au discutat cele doua

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 20:10
Ce au discutat Elena Marin si Elena Ionescu inainte de Survivor Romania 2021

Elena Marin a fost data de gol de una din fostele Faimoase de la Survivor Romania 2021 careia i s-a confesat in timpul competitiei.

Elena Marin este singura femeie din echipa Faimosilor de la Survivor Romania 2021 care a mai ramas in competitie alaturi de Zanni. Faimoasa spera ca va aduce trofeul Survivor Romania 2021 indurand toate presiunile psihice si fizice din competitie fiind mereu in atentia publicului din cauza rafuielilor pe care le are cu Zanni. Insa, se pare ca Elena Marin nu a plecat in competitia Survivor Romania 2021 total nepregatita. Inainte de a zbura spre Republica Dominica, Elena a sunat-o pe tiza sa, Elena Ionescu, castigatoarea Survivor Romania 2021 pentru a a aflat detalii si pentru a sti cum sa-ti puna la

punct strategia care, se pare da roade, ea apropiindu-se cu pasi repezi de Marea Finala a competitiei.

Elena Marin si-a pus la punct strategia la Survivor Romania 2021 impreuna cu Elena Ionescu?

  ”Imediat după ce am ajuns în Dominicană, am încercat să mă apropii de Elena, pentru că era singura din camp pe care o cunoșteam în momentul acela, fusesem chiar colege la un post de televiziune. 

Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte... nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus.” Cea care face aceasta dezvaluire pentru wowbiz.ro este nimeni alta decat Raluca Dumitru.

Citeste si: MESAJUL neasteptat al lui Sebastian Chitosca pentru Andrei Dascalu dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania! Mai rar asemenea gest din partea unui Faimos pentru un Razboinic

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Dumitru sustine ca Elena Marin i-a dezvaluit SECRETUL sau in legatura cu Elena Ionescu

Elena Ionescu i-ar fi furnizat reteta de a ajunge cat mai departe in competitia Survivor Romania?

Citeste si: Ce a facut Sebastian Chitosca in camera de hotel la o ora dupa ce a fost eliminat din competitia Survivor Romania: "Imi vine sa plang de nervi...." Ce i-a rugat pe fani?

”De un milion de ori mi s-a spus că mă victimizez, dar acesta nu e stilul meu.  Înțeleg că sunt nominalizată pentru o perioadă mai proastă, cea de săptămâna trecută. Acum s-a mers pe aceeași premisă, nu știu dacă e o strategie bună, dar trebuie să iau jocul așa cum e, să nu mă gândesc la foarte multe lucruri.”