O urasti pe Elena Marin? Raspunsul uluitor al lui Sebastian Chitosca in direct! Cum l-a fentat Zanni la nominalizari pe Faimos si care a fost reactia lui

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 26 iul 2022, 21:25
Sebastian Chitosca nu a fost deranjat ca a fost nominalizat de Zanni

Sebastian Chitosca a vorbit pentru prima data in cadrul emisiunii Teo Show despre experienta Survivor Romania si momentul eliminarii.

Sebastian Chitosca a dezvaluit in cadrul emisiunii "Teo Show" clipele pe care le-a trait in momentul nominalizarii si a eliminarii si ce a facut atunci cand Zanni i-a spus ca nu o sa-l nominalizeze niciodata, dar de fapt a facut-o.

Sebastian Chitosca, primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021

"Eu am lăsat totul acolo. (…) Mă așteptam ca după Ștefan să plec eu.

Eram unul dintre cei trei Faimoși rămași, dar nu am ieșit niciodată favorit, nu eram printre preferații publicului. (…) Dacă era să fiu ipocrit sau să am ceva cu Zanni, să nu gândesc pozitiv despre el, mă gândeam că a avut ceva cu mine. Dacă o vota pe Elena atunci, urmam eu. Ceea ce m-a surprins în momentul ăla era că înainte de Consiliu i-am zis „dacă vrei să mă votezi, poti să mă votezi”, iar el mi-a spus că nu o să mă voteze niciodată.
Când a venit de la vot, mi-a spus că m-a votat, apoi mi-a explicat de ce m-a votat, explicatia a fost logică. Nu a vrut să îi dea Elenei motiv să se mai supere pe el. Nu m-am supărat pe nimeni, eu am luat competiția matur și așteptam ca oamenii să decidă."

Citeste si: Elena Marin, deconspirata! Faimoasa a sunat-o pe Elena Ionescu, castigatoarea primulul sezon Survivor Romania! CINE a facut uluitoarea dezvaluire si ce au discutat cele doua

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce crede de fapt Sebastian Chitosca despre Elena Marin

Intrebat de catre Bursucu daca o uraste pe Elena Marin, raspunsul lui Sebastian Chitosca a venit rapid, fara ezitare: "In momentul de fata, sunt foarte direct, tot ce inseamna pentru mine Elena, felul ei de a fi...in competitie nu o uram, erau cuvinte fortate de imprejurari. Nu te-ai pregatit de ele, reactia ta nu o poti sti.

Eu am lasat totul acolo si sa spun ceva negativ de cineva de acolo."

Citeste si: Mesajul lui Alex Velea pentru Sebastian Chitosca dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Primele declaratii din Dominicana ale Faimosului

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.