Vezi online serialul "Hercai" subtitrat in limba romana - Episodul 61, sezonul 1, marti, 29 iunie 2021 - VIDEO. Azize trece prin clipe de groaza!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 29 iun 2021, 18:33
video Foto(4)

In aceasta seara de la ora 20:00, incepe un nou episod dramatic din serialul "Hercai" la Kanal D. Puteti urmari serialul si Live Video Online, pe kanald.ro

In aceasta seara, de la ora 20:00, va fi difuzat un nou episod captivant din serialul turcesc "Hercai", la Kanal D si Live Video Online, pe kanald.ro, in care lucrurile se vor complica pentru cei doi protagonisti Reyyan si Miran.

Vezi Video Online subtitrat serialul "Hercai" pe Kanal D

Serialul fenomen "Hercai" a cucerit publicul din Romania inca de la primele episoade difuzate, datorita fascinantei povesti de dragoste dintre cei doi protagonisti Reyyan si Miran, doua personaje puternice, puse in scena de actori talentati si renumiti in Turcia.

Indragita productie "Hercai" face parte din  programul TV al postului Kanal D  si poate fi urmarita de luni pana miercuri, de la ora 20:00. Fanii serialului "Hercai" care nu se afla in fata micilor ecrane, pentru a putea viziona noul episod din aceasta seara, pot urmari si online accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Astazi in serialul Hercai: Azize trece prin momente de groaza, la gandul ca il va pierde definitiv pe Miran!

Dupa toate rautatile provocate familiei Sadoglu si implicit si nepotului ei Miran, Azize trece din nou printr-o mare cumpana, in momentul in care diabolica Fusun ii marturiseste faptul ca ii va curma viata lui Miran pentru a razbuna moartea lui Harun.
Intre timp insa Reyyan si Hazar ajung la locul in care avusese loc accidentul in care Miran si Azra fusesera implicati din cauza lui Fusun.

Tanara Reyyan este socata atunci cand isi vede sotul zbatandu-se intre viata si moarte si face tot posibilul sa il salveze.
Pe de alta parte, Fusun afla ca Miran a scapat teafar si ca planul ei de razbunare a esuat, astfel aceasta ii cere disperata rivalei sale, Azize sa ii spuna unde se afla fiica ei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa ce isi va reveni, Miran va pleca impreuna cu Hazar, in cautarea celui care i-a pus viat in pericol intentionat, fiind convins ca totul s-a petrecut din ordinul cuiva care il voia mort.
Aflati daca va reusi Fusun sa isi cunoasca fiica si cum va reactiona Dilsah la reintalnirea cu Azra, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Hercai", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Reyyan, protagonista serialului "HERCAI", gest extrem! Iata la ce anume a recurs celebra actrita Ebru Sahin spre uluirea fanilor sai!

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Reyyan trece prin momente de cosmar!