SURVIVOR ROMANIA 2021. Au pus tunurile pe singurele femei din competitia Survivor Romania 2021. Fata asta nu mai merita respect din partea mea! Andrei Dascalu, critici acide la adresa Mariei Chitu

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2021, 08:15
Ce a mai facut de data aceasta Maria Chitu de l-a calcat pe bataturi pe Zanni

Toti baietii de la Survivor Romania 2021 au facut front comun impotriva celor doua fete, Maria Chitu si Elena Marin. Andrei Dascalu o critica aspru pe fosta lui coechipiera.

Elena Marin si Maria Chitu sunt din ce in mai luate in colimatoriu de baietii de la Survivor Romania 2021. Singurele femei din cadrul competitiei au viata grea in camp-ul din cel mai dur reality-show televizat. Majoritatea baietilor din competitie sustin ca cele doua au ajuns la un grad foarte mare de victimizare si ca nu mai reusesc sa faca fata unei asemenea mascarade din partea lor deoarece au ajuns sa cerseasca voturi din partea publicului prin lacrimi si lamentari.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Zanni si Andrei Dascalu, reprosuri dure la adresa Mariei Chitu

Citeste si: Ce spun in camp baietii de la Survivor Romania despre modul cum se imbraca Elena Marin

Marius Craciun despre Elena Marin: "Nu imi place deloc personalitatea Elenei Marin, se vede ca falseaza"

Primul care sustine pana in panzele albe acest lucru este Zanni care spune ca: "Mai devreme in Consiliul vociferai si pangeai in avans.

De ce plangeai, sa ceri mila, sa ceri voturi, de asta plangeai. Tu plangi mereu dinainte,"
este concluzia faimosului la adresa Mariei Chitu. Insa Marius Craciun nu se lasa si il completeaza pe Faimos spunand ca nu are deloc o parere buna despre Elena Marin: "Nu imi place deloc personalitatea Elenei Marin, se vede ca falseaza, ca dramatizeaza."

Insa bomba vine din partea lui Andrei Dascalu in ce o priveste pe Maria Chitu si anume faptul ca este foarte deranjat ca Razboinica a fost influentata grav de Elena Marin.

"I-a zapacit creierii, nu stiu ce i-a facut. Fata asta nu mai merita respect din partea mea."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: O urasti pe Elena Marin? Raspunsul uluitor al lui Sebastian Chitosca in direct! Cum l-a fentat Zanni la nominalizari pe Faimos si care a fost reactia lui

"Astazi dam startul Jocurilor Individuale," este anuntul pe care Daniel Pavel l-a facut la Survivor Romania 2021

ceea ce inseamna ca cea mai urmarita competitie se apropie cu pasi repezi de Finala. 

Bineinteles ca traseele sunt cu totul altele si mult mai dificile ca dova ca multi dintre concurenti deja s-au poticnit pe unele dintre culoare. Unul dintre ei este nimeni altul decat Andrei Dascalu care s-a dezechilibrat de pe un pod. Urmeaza si Consiliul in care din nou Zanni iese in prim plan cu cateva declaratii la adresa Mariei Chitu: "Stie ca n-ar enicio sansa, stie cum a ajuns aici!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.