I-a facut sau nu Elena Ionescu strategia Elenei Marin la Survivor Romania 2021? Castigatoarea primului sezon a spus ADEVARUL despre ASTA

Autor: Alice Popescu
I-a facut sau nu strategia Elena Ionescu Elenei Marin de la Survivor Romania 2021?

Raluca Dumitru a dezvaluit ca Elena Marin a sunat-o pe castigatoarea primului sezon Survivor Romania pentru a-i oferi cateva strategii menite sa o ajute sa ajunga cat mai departe.

In urma cu cateva zile, Raluca Dumitru dezvaluia faptul ca Elena Marin a recunoscut ca a sunat-o pe Elena Ionescu pentru a-i spune cateva tips-uri menite sa o ajute sa ajunga cat mai departe in competitia Survivor Romania 2021.

Citeste si: Elena Marin, deconspirata! Faimoasa a sunat-o pe Elena Ionescu, castigatoarea primulul sezon Survivor Romania! CINE a facut uluitoarea dezvaluire si ce au discutat cele doua

Nu se stie daca si datorita sfaturilor Elenei Ionescu, Elena Marin a ajuns la Jocurile Individuale, intr-o etapa foarte importanta a competitie Survivor Romania 2021, insa poate au contribuit la ascensiunea ei in drumul catre Marea Finala. La vremea respectiva Raluca Dumitru a declarat ca Elena i-a spus chiar ei ca: "Am fost împreună pe plajă și am stat de vorbă despre mai multe lucruri. La un moment dat, ea mi-a povestit că a sunat-o pe Elena Ionescu și că i-a cerut sfaturi despre cum să fie, cum să se comporte...

nu mi-a spus exact ce i-a spus. Probabil că acum nu ar mai recunoaște, însă atunci asta mi-a spus.” 

Elena Marin sfatuita de Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania 2021?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Ionescu, primele declaratii despre Elena Marin de la Survivor Romania 2021

Dupa declaratiile Ralucai Dumitru, Elena Ionescu, castigatoarea primului sezon Survivor Romania facut cateva lamuri privind acest subiect:" Nu doar ea m-a sunat să îi dau sfaturi. Evident că i-am încurajat pe toți. Le-am spus că indiferent cine ești si cum pleci în acest concurs totul este posibil.

Deci din experiența mea i-am încurajat… Indiferent cât se incearca această asociere, e doar vorba de numele nostru comun: Elena În rest consider că suntem complet diferite din toate punctele de vedere!, a declarat Elena Ionescu pentru fanatik.ro.

Citeste si: PRIMELE IMAGINI cu traseele de la Jocurile Individuale de la Survivor Romania 2021! Ce au de infruntat cei sase concurenti ramasi in cursa pentru Marele Premiu

Elena Marin se afla in acest moment printre cei sase concurenti care au ajuns in etapa Jocurilor Individuale. Dansatoarea se bucura de sustinerea publicului competitiei Survivor Romania 2021 si spera ca va ajunge in Marea Finala sim va castiga premiul cel mare: "Îmi era frică de acest consiliu, dar sunt bucuroasă ca am reușit și că vin individualele. Acum fiecare va fi pe cont propriu și va trage pentru el.

Va trebui să ne luptăm între noi, cot la cot, să demonstrăm că suntem buni sportivi, că vom face față frustrărilor noastre.  Sunt curioasă de traseu și sunt nerăbdătoare să aflu în ce constau aceste individuale și să-mi câștig locul în finală."