In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Dilsah se razbuna pe Azize!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2021, 19:56
dilsah din serialul Hercai Foto(5)
Dilsah se razbuna pe Azize pentru toate necazurile pe care i le-a provocat in trecut.
Sursa: Captură KANAL D

Dezamagita de toate rautatile facute de Azize, Dilsah recurge la un gest extrem impotriva ei. Aflati ce se va intampla astazi in serialul “Hercai”!

Dilsah are parte de o noua lovitura crunta din partea lui Azize. Femeia, care a fost privata de a fi alaturi de fiul sau, din pricina rautatii bunicii acestuia, are parte de o noua lovitura. Dilsah afla cu stupoare ca Azra nu este fiica ei si, totodata, afla si cine este adevarata mama a tinerei.

Astazi in serialul Hercai: Dilsah se razbuna cu sange rece pe Azize!

Dilsah nu mai rezista suferintei si, manata de furie, ea recurge la un gest extrem. Azize se prabuseste, iar Reyyan surprinde totul. Reyyan este ingrozita de ceea ce s-a intamplat intre mama lui Miran si bunica acestuia, si cauta sa rezolve aceasta tragedie. Din fericire, Azra ii sare in ajutor frumoasei Reyyan…

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: AZIZE din serialul "HERCAI", o femeie puternica si dincolo de platourile de filmare! Celebra Ayda Aksel a trecut prin momente dramatice, dupa ce a ramas vaduva!

Citeste si: Dilsah din serialul Hercai, o actrita desavarsita! Incredibil cati ani are si cum arata in realitate celebra Aysun Metiner!