Cauţi soluţii pentru echiparea optimă a biroului?

Author: Oana Iosif

Cele mai recente modele de calculatoare şi laptopuri încorporează tot mai multa tehnologie și inovație, dar acestea nu sunt necesare pentru toţi utilizatorii. Cititorul de amprente, trackpad-ul Multi-Touch sau un Magic Mouse, de exemplu, nu sunt chiar elemente esenţiale pentru toate activitățile, iar dacă aceste elemente nu sunt deosebit de importante pentru un utilizator, de ce să plătească pentru ceva care nu îi este util?

Înainte de a cumpăra imprimante, calculatoare, laptopuri sau monitoare, indiferent de starea acestora – noi sau sh - este important ca persoanele interesate de astfel de dispozitive să îşi cunoască nevoile și modul în care vor utiliza produsele IT vizate. Aceasta nevoie trebui să fie cunoscuta atât in randul firmelor care achiziționează echipamente IT pentru birouri, cât și pentru persoanele fizice care le cumpară pentru utilizarea lor acasă.

De ce ramane piata SH o solutie viabila pentru toti cei care au nevoie de astfel de dispozitive?

Raspunsul este intuitiv! Cel mai mare avantaj al ofertei IT SH se regăseşte în raportul calitate/ preț foarte bun. Piața High Tech fiind în continuă dezvoltare, un produs cumpărat astăzi își pierde aproape 50% din valoare în perioada următoare. Dacă aceast aspect se constituie într-o problemă pentru vânzători, pentru cumpărători este un avantaj, deoarece prețurile sunt mai atractive.

IT-SH.ro vinde calculatoare şi imprimante second hand eficiente pentru cele mai diverse utilizări

IT-SH.ro este un magazin online care oferă oportunitatea achiziţionării de echipamente IT atât de ultimă generație, cât și mai puțin recentă. Calculatoare, laptopuri second hand, imprimante, servere, videoproiectoare, plus diverse accesorii, toate fac parte din oferta magazinului si pot corespunde nevoilor pe care multi clienţii le au.

Cumpărând un laptop second hand, clientul va plăti doar pentru ceea ce are nevoie. De exemplu, dacă doreşte să folosească computerul doar pentru munca de birou, cum ar fi scrierea şi procesarea de text, utilizatorul nu are nevoie de un dispozitiv de ultimă generație.

Pe de altă parte, clienții vor plăti mai mult dacă urmăresc să investească în echipamente cu procesoare ultra-rapide și cu plăci grafice performante, însă nu la fel de mult cât ar plăti pentru echipament nou. Practic, calculatoarele la mâna a doua pot fi exact ce trebuie, la un preţ mic.

În plus, cei care achiziţionează un produs IT SH, îi conferă o a doua viață și contribuie la economisirea resurselor care ar fi fost necesare pentru fabricarea unui dispozitiv nou. În cele din urmă, cumpărarea unui computer la mâna a doua este un gest concret în favoarea mediului înconjurător.

IT-SH oferă periodic promoţii la calculatoare

Deşi oferă prețuri accesibile pe tot parcursul anului, in magazinul online IT-SH.ro poti gasi constant promoţii la calculatoare. Clienţii IT SH beneficiază și de expertiza angajaților firmei. Aceştia efectuează numeroase teste pentru produsele din ofertă, la vânzare ajungând echipamente care funcționează perfect. În plus, IT SH face achiziția și mai sigură, oferind garanție pentru toate produsele sale.

Toate aceste avantaje justifică faptul că magazinul online se numără printre preferințele consumatorilor de produse IT de bună calitate.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.