Muzica din serialele turcesti fascineaza telespectatorii din toate colturile lumii! Cea mai frumoasa si romantica melodie din serialul "Hercai"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 iun 2021, 18:53
Serialul Hercai a cucerit publicul din Romania Foto(5)
Serialul Hercai a cucerit publicul din Romania
Sursa: Instagram

Serialele turcesti fascineaza publicul din lumea intreaga nu doar prin decoruri si actori incantatori ci si prin muzica impresionanta.

Muzica este elementul extrem de important si impresionant care intregeste o productie turceasca de exceptie, fie serial sau film artistic. Poate ca tocmai datorita melodiilor superbe telespectatorii din taote colturile lumii sunt de-a dreptul fascinati de serialele turcesti, care au castigat forte mult teren in detrimentul altor genuri de seriale precum telenovele sud-americane.

Cele mai frumoase melodii care au cucerit publicul in ultimii ani!

In cadrul serialelor turcesti de mare succes, muzica are un rol extrem de important, atunci cand este aleasa potrivit cu scenele prezentate, cu povestea reliefata.

Astfel, imbinarea perfecta dintre muzica, scenariu, decoruri, actori talentati, genereaza o productie de succes, care va dainui mult timp in sufletele telespectatorilor. Melodiile alese corespunzator in cadrul serialor turcesti in anumite momente cheie au menirea de a transpune telespectatorii alaturi de personajele lor preferate si chiar de a empatiza cu acestea.

Cea mai recenta productie turceasca ce a fascinat publicul din Romania si din multe alte tari in care a fost difuzat este serialul "Hercai", o impletire fabuloasa a unui scenariu impresionant cu actori de exceptie si muzica fascinanta, specifica zonei Midyat unde s-a desfasurat filmarile.

De departe tema muzicala care i-a cucerit pe telespectatori in cadrul serialului "Hercai", este cea compusa de celebrii compozitori turci Ender Gunduzlu si Metin Arigul. Astfel, serialul "Hercai", a captivat publicul nu doar prin povestea de dragoste impresionanta dintre Reyyan si Miran, prin locurile de basm, actorii talentati, ci si prin muzica incantatoare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unde este filmat indragitul serial "Hercai": fascinantele locuri si decoruri desprinse parca din basme se afla intr-una dintre cele mai pitoresti zone ale Turciei!

O alta piesa memorabila care a ramas in sufletele fanilor serialor turcesti este "Ele Layık", interpretata de celebrul cantaret al Turciei, Tugkan. Melodia a fost lansata in anul 2018 si pana in prezent a acumulat peste 14 milioane de vizualizari pe YouTube si 153 de mii de aprecieri din partea ascultătorilor.

Melodia a fost aleasa pe coloana sonoră a serialului fenomen "Vis de iubire", potrivit tvmania.ro

Citeste si: Care sunt cele mai apreciate seriale turcești conform site-ului imdb.com. Unele dintre ele sunt și la Kanal D