Live Stream Online ”Survivor România”- Ediția de joi, 1 iulie 2021-VIDEO. Daniel Pavel a dat startul primelor jocuri individuale din competiție. Cine va câștiga?

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 01 iul 2021, 18:03
Daniel Pavel a anuntat ca incep primele jocuri individuale la Survivor
Sursa: Captură KANAL D

Începe o nouă săptămână la Survivor România 2021. Urmărește o ediție inedită și plină de adrenalină la Kanal D, de la ora 20:00 sau în format online, Live, Video, Online pe kanald.ro.

Începe o nouă săptămână la Survivor România 2021 plină de surprize și de momente excepționale. De astăzi, competiția va căpăta o nouă traectorie, concurenții se vor lupta unul împotriva celuilalt, independent. Daniel Pavel a dat startul primelor jocuri individuale din Republica Domincană, care au fost așteptate cu sufletul la gură. Urmează o ediție de-a dreptul incendiară și plină de suspans.

Vezi Online Video ediția de joi, 1 iulie 2021, a emisiunii ”Survivor România” Live pe Kanal D

Survivor România este show-ul fenomen, care ediție de ediție ține publicul lipit de ecranele televizoarelor. Ei bine, de astăzi, 1 iulie 2021, competiția din Republica Dominicană capată o nouă traectorie, emoțiile ating cote maxime, atât în cazul concurenților, cât și al publicului care se află în fața micilor ecrane. Daniel Pavel dă startul primelor jocuri individuale de la Survivor România, concurenții vor juca independent din acest moment.

”Astăzi dăm startul jocurilor individuale”, a anunțat Daniel Pavel.

Faimoșii și Războinicii se vor duela în primul joc individual de la Survivor România 2021, jocul pentru imunitate. Suspansul și adrenalina își dau întâlnire în cel mai spectatulos joc al serii. Concurenții luptă din răsputeri pentru a câștiga un loc în finala competiție, care se apropie cu pași repezi.

Nu ratați o ediție de excepție, joi, 1 iulie, a emisiunii Survivor România, show care face parte din programul postului Kanal D. O poți vedea online, live, video pe Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html. Nu pierdeți ultimele ediții Survivor România, înainte de finala din 10 iulie, de joi până duminică, de la ora 20:00.

Citeste si:// SURVIVOR ROMÂNIA 2021, marea finală// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Finala este aproape, iar tensiunile ating cote maxime la Survivor România 2021

Primele individuale din competiție aduc cu ele emoții, tensiuni și dezbinări, concurenții sunt gata să lupte independent, iar odată cu asta relațiile create în competiție se destramă. 

Marius Crăciun a dezvăluit că nu-i place personalitatea Elenei Marin, pentru că este foarte vizibil că este falsă, de partea cealaltă Zanni îți susține cu vârf și îndesat părerea despre cea care i-a fost coechipieră timp de șase luni.

”Mai devreme în consiliu bociferai și plângeai în avans. De ce plângi tu în consilii? Să ceri milă, să ceri voturi, fix de asta plângi și plângi mereu dinainte.”, a spus Zanni sătul de tot ce se întâmplă.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

 

 

 

 

 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”