Maria a decis! Cine este în pericol de eliminare în cel de-al treilea consiliu de nominalizare la Survivor România 2021

Autor: Marina Ionescu

În ediția din această seară a avut loc al treilea joc individual al săptămânii. Maria este campioana celui de-al treilea joc de imunitate. Astfel, ea a fost nevoit să facă ultima nominalizare a săptămânii.

În ediția din această seară, Faimoșii și Războinicii au ajuns din nou față în față, de această dată la startul unui nou joc individual. Concurenții au luptat cu toate forțele pentru a obține victoria, însă la final doar Maria Chițu a câștigat. 

Citeste si: Final uimitor la Survivor România! Cine a câștigat al treilea joc individual al săptămânii

Pe cine vrea Maria Chițu să trimită acasă?

Joi, 1 iunie, concurenții de la Survivor România 2021 au început primele dueluri individuale. Astfel, Faimoșii și Războinicii nu s-au mai duelat în echipe, ci fiecare a luptat petru el.

După ce a luptat pe unul dintre cele mai dificile trasee din Republica Dominican, Maria a reușit să obțină punctul cel mai important al celui de-al treilea joc individual, astel Maria Chițu a savurat victoria din plin.

Citeste si: Sebastian Chitosca, fostul Faimos de la Survivor Romania, revedere emotionanta cu fratele lui, dupa sase luni petrecute in Dominicana! "El este cu adevarat un supravietuitor"

Maria se bucură de performanța ei în competiția Survivor România 2021, este mândră că a ajuns în etapa jocurile individuale, dar și extrem de fericită că a reușit să câștige unul dintre cele mai importante jocuri, jocul de imunitate.

Cu toate acestea, acum, concurenta se află într-o situație dificilă. Războinica trebuie să facă ultima nominalizare din săptămâna jocurilor individuale.

Citeste si: Iubitul Elenei Marin de la „Survivor România” vrea să o ceară de soție pe Faimoasă. Cum va arăta inelul

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tânăra concurentă a fost nevoit să facă o nominalizare, astfel, aceasta a explicat motivul, criteriul pe care face nominalizarea și numele concurentului pe care îl nominalizază.

"M-am gândit de câteva zile că, dacă aș fi în ipostaza de a nominaliza pe cineva, ce aș face? Ideea e că m-am gândit la toate variantele posibile și nu am găsit un răspuns potrivit.

Am încercat să iau prin eliminare.

M-aș gândi la Zanni, pentru că nu este din echipa mea. Nu aș putea să-l nominalizez, pentru că el a fost favoritul publicul și ar fi un vot în gol.

Mă gândesc că i-aș tăia din șanse Elenei să rămână în competiție, este prietena mea și îmi doresc să mergem împreună în continuare.

Marius e deja nominalizat. Mai ramane Albert și Andrei.

Nu am ajuns la nicio concluzie,  voi da un vot pentru că sunt nevoită să o fac.

M-am tot uitat la Andrei, m-am tot uitat la Albert, i-am analizat pe amandoi, si nu am ajuns la nicio concluzie. În sufletul meu simt că decât să-l nominalizez pe Andrei, mai bine îl nominalizez pe Albert.", a explicat Maria.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.