Raluca Pastrama iubeste din nou! Fosta sotie a lui Pepe s-a afisat alaturi de un barbat chipes!

Autor: Daniela Iliuta

Raluca Pastrama este din nou indragostita! Aceasta s-a afisat alaturi de noul ei iubit.

La cateva luni bune de la divortul de Pepe, se pare ca Raluca Pastrama a depasit momentele dificile cauzate de despartirea de tatal fetitelor sale si iubeste din nou.
Aceasta a declarat cu ceva timp in urma ca tot ceea ce isi dorea atunci era sa sa se dedice trup si suflet fiicelor sale, fiind extrem de discreta cu viata sa personala.

Raluca Pastrama iubeste din nou!

De curand, aceasta a publicat o imagine pe contul ei de socializare, in care apare sarutandu-se cu noul ei iubit, un tanar chipes, dovada clara ca relatia lor este destul de avansata si au sentimente de iubire unul fata de celalalt. Insa dupa doar cateva minunte de la postarea facuta pe Instagram, fosta sotie a lui Pepe a sters poza respectiva.

Frumoasa bruneta a surprins pe toata lumea cu acea imagine in mediul online, in care aparea sarutandu-se pasional cu un barbat, ce parea sa fie noul iubit.

Insa faptul ca a la scurta vreme de la postare aceasta a decis sa stearga imaginea, inseamna ca Raluca nu isi doreste sa se afle inca detalii despre noua sa relatie.

Astfel nu s-a aflat inca identitatea misteriosului barbat, care se pare a reusit sa-i cucereasca inima Ralucai Patrama, deoarece aceasta a suprapus un stiker in forma unei inimi pe chipul lui, pentru a pastra in continuare secretul.

Insa imaginea a fost insotita si de un scurt comentariu "Iubirea mea", semn clar ca cei doi nutresc deja sentimente puternice unul fata de celalalt.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte si Pepe si-a refacut viata dupa divortul de Raluca Pastrama si pare ca este din nou indragostit lulea. Desi si-ar fi dorit sa pastreze inca descretia mai multa vreme, Pepe si noua sa iubita, Yasmine au fost surprinsi sarutandu-se iar imaginile au ajuns rapid in presa. Acesta a precizat ca nu are de gand sa dea detalii deocamdata pentru ca sunt abia la inceputul unei relatii si nu stie cum vor evolua lucrurile intre ei.

Citeste si: Raluca Pastramă și-a deschis sufletul și a spus tot adevărul despre divorțul de Pepe: „Au fost ani întregi în care...”

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram.

Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună... Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc", a declarat  Pepe, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Raluca Pastramă, mesaj emoționant pentru cel mai important bărbat din viața ei. Fanii brunetei sunt în delir