Alex Stoica, dezvaluire socanta! Cu ce ar vrea sa formeze un cuplu in casa Puterea dragostei? Aflati cum va reactiona Marinescu, luni, 5 iulie, intr-o editie incendiara, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 04 iul 2021, 21:12
Alex Stoica la Puterea dragostei Foto(5)
Alex Stoica, da cartile pe fata si spune ce simte pentru Maria
Sursa: Captură KANAL D

Maria revine in casa Puterea dragostei si reaprinde spiritele in randul baietilor! Aflati ce dezvaluire va face Alex Stoica!

Dupa o Gala marcata de emotii si tensiuni uriase, in care unii dintre concurenti au starnit noi certuri aprige, urmeaza o noua saptamana de senzatie in casa Puterea dragostei.
In editia de Gala a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au avut parte de o surpriza fabuloasa la final, cand Cristina Mihaela a dezvaluit mesajul Cutiei Pandorei, care a anuntat faptul ca niciun concurent nu va pleca acasa. Astfel, Teodora care se afla in pericol de eliminare s-a salvat si i s-a oferit sansa de a mai ramane in casa iubirii pentru a-si cauta jumatatea.

Tanara a fost extrem de fericita de vestea primita mai ales ca primise recent in Gala si un buchet de flori din partea lui Victor, cel pe care isi doreste sa-l cunoasca mai bine si poate cine stie, sa ajunga sa formeze un cuplu.

Alex Stoica, dezvaluire-bomba! Tanarul spune subtil ca i-ar placea sa aiba o relatie cu Maria!

In prima editie a saptamanii, Maria revine in casa Puterea dragostei si reuseste sa aprinda din nou furia si vechile nemultumiri in sufletul lui Marinescu, fostul ei iubit.

Mai intai, Maria va dezvalui in fata tuturor faptul ca stie de ceva vreme ca Marinescu o place pe Nadia si ca ar vrea sa se apropie mai mult de ea, mai ales dupa plecarea lui Comanici din casa iubirii.
Ulterior Marinescu o va infrunta aprig pe Maria, careia ii spune ca nu mai vrea sa aiba deloc de-a face cu ea si isi doreste sa uite si sa stearga cu buretele tot ceea ce a existat intre ei in trecut.

In cele din urma Alex Stoica face o dezvaluire uluitoare despre Maria. Acesta afirma ca i-ar placea sa aiba o relatie cu o femeie ca Maria, ceea ce inseamna ca o admira de fapt, in ciuda faptului ca aceasta a fost partenera lui Marinescu.
Aflati cum va reactiona Cristian Marinescu si ce se va intampla luni, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alex Stoica face dezvaluiri bomba despre un concurent! "El inca vorbeste cu Daiana!"

Citeste si: Emotii si suspans in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit emisiunea! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.