Final incredibil la Survivor România! Recompensa a fost adjudecată. Cine a câștigat premiul spectaculos?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 04 iul 2021, 23:01

Ultimul joc al săptămânii de la Survivor România 2021 a fost incendiar. Concurenții s-au luptat pe brânci pentru a câștiga premiului spectaculos. Ce concurent se bucură de premiu?

Jocul pentru recompensă a fost uimitor, plin de adrenalină și dorință. Concurenții s-au mobilizat și au depus toată energia pentru a intra în posesia premiului din această seară.

Citeste si: Surpriză de proporții pentru concurenții de la Survivor România! Se dă startul primului joc pentru recompensă. Miza este uriașă!

Ce concurent a câștigat jocul de recompensă

Competiția se apropie cu pași repezi de Marea Finală, concurenții sunt mai puternici ca niciodată, iar dorința de a rămâne în continuare în concurs este mai puternică ca oricând. Jocul de recompensă a fost incediar, așa cum ne-am obișnuit pe tot parcursul competiției, iar miza a fost de-a dreptul uimitoare.

Înainte de a da start jocului, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, i-a anunțat pe concurenți care este miza jocului pentru recompensă.

Citeste si:  SURVIVOR ROMANIA 2021. Cand e FINALA Survivor Romania 2021. CINE sunt cei sase concurenti ramasi in lupta pentru TROFEU

"Recompensa ultimului joc al săptămânii de la  Survivor, implică o deplasare. Implică să ieșiți de pe insula voastră, implică să luați contact cu un alt aer și la propriu și la figurat.

Mergem în localitatea numită Las Terrenas.

Acolo veți avea parte de o masă copioasă, o ședere peste noapte, o vilă, un mic dejun și activități în aer liber.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Veți avea ocazia să vă plimbați cu ATV-ul, cu tiroliana în natură

Avem un singur câștigător.  Însă, acesta primește posibilitateea, șansa, de a invita încă 2 concurenți cu el.", a anunțat Daniel Pavel.

Jocul a fost extrem de intens, iar concurenții nu s-au dat înapoi nici o secundă. Competiția se apropie de final, iar concurenții sunt mai tensionați ca niciodată, iar duelurile sunt tot mai intense, fiecare concurent își dorește un loc în marea finală Survivor România 2021.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

Ultimul duel al serii s-a dat între Zanni și Andrei, care au luptat cu ambiție pe traseu, însă la proba de îndemanare Zanni a fost mai rapid și a reușit să poziționeze ambele bile înaintea adversarului său, reușind astfel să iasă învingător.

Prin urmare, Zanni este câștigătorul jocului de recompensă și se va bucura de o masă copioasă și de o ieșire inedită în localitatea numită Las Terrenas, alături de doi colegi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.