Direct pe ecranul cel mare

Author: Oana Iosif

Ce-ți mai face vechiul televizor? Cel pe care l-ai abandonat în favoarea celui nou, care are aplicația de Netflix și care știe să facă mai multe, pentru că e smart tv. Avem o veste bună pentru tine, îl poți scoate de la naftalină și folosi ca pe orice alt TV nou, cu ajutorul unui simplu device. Acesta e foarte simplu de folosit și de cumpărat, mai ales că îl poți lua în rate la Altex.

Cei de la Google sunt renumiți pentru nenumăratele moduri în care ne fac viața mai ușoară cu inovațiile lor. Probabil că și ei, ca și noi, își petrec serile pe canapea sau în pat, urmărind ce mai e nou în materie de filme.

Această experiență este acum mai plăcută, în opinia noastră, întrucât ei au creat ceea ce se numește Chromecast. Dispozitivul este mic și performant, iar dacă televizorul tău are o intrare de tip HDMI, îl poți conecta la acesta și îți poți pune serialul preferat direct de pe telefon sau de pe computer.

Nu te îngrijora, telefonul tău nu devine inaccesibil în momentul în care folosești acest dispozitiv. Poți chiar să vorbești la el fără probleme și clipul la care te uitai va continua să ruleze. Mulți ne uităm foarte mult pe YouTube.

Mai ales pentru că găsim mereu conținut nou și interesant, pentru toate gusturile. Dar e adevărat că uneori suntem tentați să ne uităm doar pe telefon pentru că ni se pare mai la îndemână. Cam la fel de lejer devine vizionatul și pe un ecran mai mare. Nu e nimic complicat și nici nu presupune efort.

Nu doar televizoarele vechi funcționează cu acest dispozitiv, evident că și cele noi sunt la fel de compatibile. Deși acestea au, de obicei, un sistem de operare integrat care te ajută să faci același lucru, mulți oameni preferă să-și cumpere totuși un Chromecast pentru performanțele de care dă dovadă.

Așa că, dacă tot îți dăm idei, poate te uiți și de un televizor nou atunci când intri pe site-ul de la Altex pentru noul tău device. Și dacă tot vrei să-ți faci experiența mai interesantă, te sfătuim să iei în considerare și un sistem audio bun, pentru că nu doar experiența vizuală e importantă.

Adu-ți aminte că atunci când ești la cinema îți place modul în care efectele speciale sonore te iau prin surprindere. Pentru că se și aud bine, nu? Nu te îngrijora de costuri, folosește un card bun precum Card Avantaj pentru a cumpăra lucruri noi care te ajută să te relaxezi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.