Tips&tricks: care sunt cele mai populare tipuri de seminee de pe piata?

Author: Oana Iosif

Esti in plin proces de reamenajare a locuintei personale sau pur si simplu vrei sa faci cateva modificari datorita carora sa te simti mai confortabil? Una dintre ideile interesante, pe care le ai la dispozitie este aceea de a investi in seminee de buna calitate, pe lemn, pe gaz ori electrice.

Este vorba despre obiecte care aduc un plus de stil in casa ta si datorita carora te poti bucura inclusiv de un plus de confort termic in timpul iernii. Din randurile de mai jos poti descoperi care sunt toate variantele pe care le ai la dispozitie, astfel incat sa poti lua decizia optima pentru tine!

Seminee pe lemn

Datorita aspectului interesant si stilului de functionare, semineele pe lemne pot deveni foarte usor elementele centrale din living-ul tau, dar si locul preferat in care sa te intalnesti cu cei dragi, fie ca este vorba despre familie sau prieteni. Diferite ca design, semineele pe lemn sunt rezistente pe termen lung, putand fi modelate ca dimensiune in functie de spatiul de care dispui!

Seminee moderne

Disponibile intr-o gama variata de modele si forme, care indeplinesc si cele mai exigente criterii de estetica si functionare, semineele moderne pot fi simple sau prevazute cu polite speciale pentru obiectele decorative ori pentru televizor. Mai mult, trebuie sa iei in considerare si faptul ca semineele moderne pot avea spatii utilitare speciale pentru depozitarea lemnelor, incadrandu-se perfect in decorul locuintei tale.

Seminee pe baza de bio ethanol

Moderne, simplu de montat si de intretinut pe termen lung, semineele pe baza de bio ethanol nu au nevoie de un cos de evacuare. In cazul in care vrei sa folosesti un astfel de obiect intr-o camera mai mica de 20 de metri patrati, este suficient sa te asiguri ca dispui de o gura de ventilatie datorita careia sa beneficiezi in permanenta de aer proaspat.

Seminee norvegiene

Interesante si practice, semineele norvegiene te ajuta sa economisesti spatiu. Le poti incadra foarte usor in piesele de mobilier, iar astfel te bucuri de o imagine vizuala extrem de placuta. Mai mult, despre aceste tipuri de seminee trebuie sa stii ca au un sistem cu dubla combustie, asigurand o ardere completa si un randament maxim, fara a polua mediul inconjurator.

Seminee de ultima generatie, electrice

Extrem de populare pe piata din Romania, semineele electrice sunt foarte usor de folosit. Este suficient sa le conectezi la priza, pentru a te bucura de confortul termic preferat. Mai mult, despre aceste modele trebuie sa stii ca sunt disponibile in variate dimensiuni si marimi, tocmai pentru a-ti oferi posibilitatea de a te opri la varianta care se incadreaza cel mai bine in spatiul tau de acasa!

Semineele pe gaz, o alegere inspirata

Nu in ultimul rand, poti lua in considerare sa investesti intr-un semineu pe gaz. Este vorba despre o varianta care nu presupune utilizarea lemnelor deloc, asa ca iti va fi mai usor sa asezi aceste seminee intr-unul din locurile tale preferate din casa!

Seminee-expert.ro iti pune la dispozitie atat de multe obiecte interesante din care poti alege, incat tot ce trebuie sa faci este sa le studiezi, pana gasesti varianta potrivita pentru tine! De la seminee pe gaz, pana la cele clasice, rustice, modelele cu bio ethanol sau semineele norvegiene, toate sunt realizate dupa cele mai inalte standarde, oferindu-ti sansa de a te bucura de o atmosfera de vis acasa!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.