Pepe este de domeniul trecutului! Raluca Pastramă, sărut pătimaș cu noul iubit. Cine este noul partener

Autor: Ana Dinu
Cine este noul iubit al Ralucai Pastrama

Raluca Pastramă l-a dat uitării pe Pepe. Nu doar latino lover-ul și-a refăcut viața, ci și fosta sa soție care a fost surprinsă în timp ce se săruta cu patos cu noul partener. Cine este noul iubit al brunetei?

Se pare că Raluca Pastramă a decis să meargă mai departe după divorțul de Pepe. După ce artistul s-a afișat în public cu noua iubită, iată că de această dată nici fosta soție nu s-a lăsat mai prejos. Raluca a fost surprinsă în timp ce se săruta patimaș cu noul iubit.

Raluca Pastramă, sărut pătimaș cu noul iubit. Cine este noul bărbat din viața ei?

Raluca Pastramă a decis să-l dea uitării pe tatăl fetițelor și să meargă mai departe. Pepe a fost primul care și-a refăcut viața după divorț, iar de curând fost soție a postat în mediul online o imagine cu noul iubit, în timp ce se sărutau cu patimă. Însă, se parte că Raluca nu este pregătită să-și expună viața personală în public, iar la câteva minute după ce a postat fotografia a șters-o.

Identitatea bărbatului cu care se săruta nu este cunoscută, pentru că Raluca a ținut să-i acopere fața, însă este cert că fosta soție a lui Pepe și-a refăcut viața după divorțul de artist.

Citeste si: Raluca Pastrama iubeste din nou! Fosta sotie a lui Pepe s-a afisat alaturi de un barbat chipes!

Cu toate acestea, în descrierea imaginii frumoasa brunetă a ținut să-l numească ne noul partener ”iubirea mea”, însă rămâne de văzut dacă Raluca Pastramă își va asuma noua relație, așa cu fostul

ei soț a făcut-o.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În urmă cu ceva timp, bruneta a declarat că nu se gândește să-și refacă viața, ba din contră, vrea să-și dedice tot timpul fetițelor sale, însă pare că a revenit la gânduri mai bune.

“Acum nu ma intereseaza anumite lucruri, am alte prioritati. Eram prea copila, cand am inceput aceasta casatorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la randul lui, avea alt copil. Nu am stiut sa manageriez, sa controlez anumite situatii si lucruri, pe care nu mai doresc sa le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au intors impotriva mea.

Nu e un repros pentru nimeni, ce spun acum, ci doar o constatare.

Am ales atunci sa trec in planul al doilea, sa-i pun pe ceilalti in prim-plan. Azi nu as mai face aceeasi alegere. Nu e bine sa te neglijezi, sa accepti sa intri pe un plan secundar, fiindca asa m-am pierdut pe mine insami. In viata trebuie sa inveti sa ai grija si de tine. Nu faci asta, comiti o greseala. Care te poate costa foarte scump!”, a marturisit fosta soție a lui Pepe.

Citeste si: Pepe se iubește cu o femeie mult mai tânără decât el. Diferența de vârstă dintre artist și noua iubită, Yasmina, este incredibilă

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.