TOTUL despre boala cruntă care a chinuit-o pe Roxana Nemeș. Fosta concurentă de la Survivor România 2021, pe masa de operație

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 27 iul 2022, 10:35
Roxana Nemeș, diagnosticată cu o boală gravă
Sursa: Instagram

Roxana Nemeș a dezvăluit totul despre boala care a chinuit-o ani la rând. Care este motivul pentru care fosta concurentă de la Survivor România 2021 a ajuns pe masa de operație?

Roxana Nemeș nu s-a ferit să vorbească despre boala cruntă cu care a fost diagnosticată în urmă cu ceva timp și care a chinuit-o multă vreme. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a ajuns pe masa de operație, iar acum a dezvăluit ce a trăit în ultimii ani.

Boala cu care a fost diagnosticată Roxana Nemeș. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a dat toate detaliile

Puțini sunt cei care au știut că Roxana Nemeș a fost diagnosticată, în urmă cu mai mulți ani, cu o boală cruntă și care face o mulțime de victime în fiecare an. Acum, fosta concurentă de la Survivor România 2021 și-a făcut curaj și a vorbit în public despre momentele grele prin care a trecut, dar și despre operația pe care a suferit-o recent.

Invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, Roxana Nemeș a povestit că de ani buni se confruntă cu o boală care afectează femeile și care poartă

denumirea de endometrioză. Fosta concurentă de la Survivor România 2021 a recunoscut că aceasă boală îi provoca dureri puternice, mai ales în perioada menstruației, dar că a amânat operația multă vreme, convinsă fiind că poate gestiona situația fără să fie nevoie de o intervenție chirurgicală.

Boala cruntă de care suferea Roxana Nemeș o făcea pe acesta să fie dependentă de calmante, astfel că devenise o obișnuință să aibă asupra ei pastile puternice pentru dureri.

„De vreo trei ani de zile mă chinuiam și mă chinuiam. Când mă lua durerea nu mai eram om. Iubitul meu nu avea ce să vorbească cu mine. Mă luau transpirațiile din cap până în picioare, brusc, mă durea într-o parte. În apropiere de menstruație. E boala secolului la femei. Din păcate, nu multe știu și nu își dau seama la timp pentru că e o boală care nu te omoară, dar te chinuie, te chinuie rău sau poți să fii asimptomatic.

(...) Eu la primul traseu, unde am intrat de 3 ori, m-a durut groaznic. Eu, dacă nu plecam (n.r la Survivor România 2021) am zis că mă operez în ianuarie pentru că nu mai vreau, nu mai pot. A venit această ocazie cu Survivor și nu am zis nu. Nu am avut mensturație acolo și nu am mai avut dureri. Când mi-a venit din nou menstruația, au început durerile.”, a povestit Roxana Nemeș în emisiunea Teo Show.

Citeste si: Topul celor mai sexy concurente de la Survivor România 2021. Cine este cea mai ''bună'' supraviețuitoare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Nemeș, operație de endometrioză. Cum se simte acum Faimoasa de la Survivor România 2021?

După ce multă vreme a sperat că boala cu care a fost diagnosticată, endometrioza, se va vindeca de la sine, Roxana Nemeș a decis să se opereze, iar intervenția a avut loc după ce s-a întors de la Survivor România 2021. Totul a decurs perfect, iar acum fosta concurentă din echipa Faimoșilor  de la Survivor România 2021 se simte bine.

„Am zis că nu mai vreau, nu mai pot. Mi-a fost foarte frică, am trecut foarte bine peste operație, m-am recuperat rapid. Acum mai trebuie să fac 3 luni un tratament și o să treacă.”,  a adăugat Roxana Nemeș.

Ce este endometrioza, boala cu care a fost diagnosticată Roxana Nemeș?

Endometrioza, boala cu care a fost diagnosticată Roxana Nemeș, afectează din ce în ce mai multe femei și reprezintă una din principalele cauze ale infertilității. Endometrioza reprezintă o creștere în afara uterului a endometrului și poate provoca dureri puternice, în special în perioada menstruației.

Deși de-a lungul anilor medicii au încercat să găsească cauza acestei probleme de sănătate, oamenii de știință nu au găsit o explicație exactă însă pot exista mai mulți factori de risc care să ducă la apariția acestei boli.

Cine este Roxana Nemeș și de ce a părăsit competiția Survivor România 2021?

Roxana Nemeș  era hotărâtă să se opereze de endometrioză la începutul anului 2021, însă pentru că în luna ianuarie a acceptat provocarea de a participa la Survivor România 2021, vedeta a amânat intervenția chirurgicală.

Roxana Nemeș a luptat la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor, dar în cele din urmă a părăsit competiția din cauza problemelor de sănătate. Organismul ei a cedat, condițiile grele din Republica Dominicană, stresul oboseala și lipsa hranei afectând-o pe Faimoasă. Astfel, după mai multe investigații, Roxanei Nemeș nu i s-a mai permis să intre pe trasee și a fost eliminată din competiție.

Roxana Nemeș este artist muzical, aceasta fiind pasionată de muzică încă de la o vârstă fragedă.

Citeste si: Roxana Nemeș, complet schimbată după experiența Survivor România 2021: „Îmi vine să...” Ce i se întâmplă de când s-a întors acasă?

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.