GESTUL lui Albert Oprea fata de Maria Chitu dupa ce l-a eliminat de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus Razboinicul cu lacrimi in ochi

Autor: Alice Popescu
Cum a ocolit-o Albert Oprea pe Maria Chitu dupa ce aceasta l-a eliminat din competitie

Maria Chitu si-a adjudecat victoria in cel de-al treia zi de Jocuril Individuale la Survivor Romania, nominalizandu-l pe Albert Oprea spre eliminare.

Maria Chitu a iesit victorioasa in cea de-a treia zi a Jocurilor Individuale unde si-a adjudecat Imunitatea si le-a inchis gura baietilor ramasi in competitia Survivor Romania 2021. Atat Andrei Dascalu cat si Marius Craciun, fostii ei coechipieri au luat-o la ochi spunand ca nu este demna de a ajunge in Marea Finala pentru ca nu a apucat sa se dueleze cu cele mai bune concurente si mai mult a inceput sa imprumute si din atitudinea Elenei Marin tot petrecand foarte mult timp alaturi de ea.

Insa, Maria a demonstrat ca pe traseu este intr-o forma de zile mari reusind sa isi adjudece o victorie extrem de importanta.

SURVIVOR ROMANIA 2021. GESTUL lui Albert fata de Maria Chitu dupa ce a fost eliminat

Citeste si: SURVIVOR ROMÂNIA 2021. Prima reactie a lui Albert dupa eliminare. Incredibil ce a spus despre Elena Marin: "Tu esti femeie..."

Astfel, blondina, dupa multe ezitari, l-a nominalizat pe Albert fara a avea vreun criteriu, ci pentru ca nu mai avea pe cine altcineva: "M-am gândit de câteva zile că, dacă aș fi în ipostaza de a nominaliza pe cineva, ce aș face? Ideea e că m-am gândit la toate variantele posibile și nu am găsit un răspuns potrivit.  Am încercat să iau prin eliminare.

M-aș gândi la Zanni, pentru că nu este din echipa mea. Nu aș putea să-l nominalizez, pentru că el a fost favoritul publicul și ar fi un vot în gol.  Mă gândesc că i-aș tăia din șanse Elenei să rămână în competiție, este prietena mea și îmi doresc să mergem împreună în continuare.  Marius e deja nominalizat. Mai ramane Albert și Andrei. Nu am ajuns la nicio concluzie,   voi da un vot pentru că sunt nevoită să o fac. 
M-am tot uitat la Andrei, m-am tot uitat la Albert, i-am analizat pe amandoi, si nu am ajuns la nicio concluzie. 
În sufletul meu simt că decât să-l nominalizez pe Andrei, mai bine îl nominalizez pe Albert." 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Albert Oprea a ocolit-o pe Maria Chitu si nu si-a luat la revedere de la Razboinica

Desi in opinia multora, ceea ce Maria a facut in Consiliul de Eliminare a fost considerat o tradare deoarece Albert a luat-o sub aripa lui si mai mult, la un moment dat parea ca lucrurile se indreapta spre o relatie de prietenie si chiar mai mult, Razboinica crede ca el a fost cel care s-a detasat de ea si a inceput sa o vorbeasca de rau in fata celorlalti baieti

stricandu-se orice relatie intre ei.

Citeste si: Cosmarul lui Sebastian Chitosca la SURVIVOR ROMANIA: "Am vrut sa plec, sotia nu mai avea sentimente pentru mine" Cum i-a bagat Zanni mintile-n cap

Mai mult, unii dintre fostii concurenti considera ca Maria a jucat strategic in tot acest timp la Survivor Romania 2021 stand preferandu-l pe Albert la inceput pentru ca mereu era protejat de catre public si acum prietenia cu Elena Marin care deranjeaza in continuare. Insa, in Consiliul de Eliminare, Albert a tinut sa ii adreseaze cateva cuvinte inainte de a parasi arena unde se desfasoara ceremonia: "Sederea ta aici m-a bucurat din ce in ce mai mult si vreau sa ti-o zic sincer, mi-a parut rau ca ai ales sa te indepartezi de mine si tu stii treaba asta. Tu cu Adelina ati crezut ca avem ceva cu voi, nu am avut treaba asta, nu o sa iti port ura, iti promit treaba asta si iti doresc tot binele din lume sa ajungi unde ti-ai propus."

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.