Live Stream Online „Teo Show” - Ediția de marți, 6 iulie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 27 iul 2022, 11:10
Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea vă așteaptă marți, 6 iulie 2021 să urmăriți o nouă ediție Teo Show. Vizionați emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Teo Show se află la cel de al optulea sezon la Kanal D. Emisiunea, prezentată încă de la început de către Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, a devenit una dintre cele mai îndrăgite show-uri de divertisment din România.

Sute de mii de telespectatori urmăresc zilnic Teo Show, o emisiune care îmbină perfect distracția cu dezvăluirile despre vedete. Avem în fiecare emisiune interviuri cu vedete, fie în platou, fie în rubricile emisiunii, precum "Test de vedetă" sau "Tabu". 

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Făcând parte din programul TV al postului Kanal D, emisiunea Teo Show este difuzată de luni până vineri între orele 15:00 și 17:00.

Emisiunea poate fi urmărită atât la TV, la postul Kanal D, cât și Live Video Online, accesând adresa kanald.ro/live.html de pe smartphone, tabletă sau laptop.

Prima ediție a Teo Show a avut loc pe 7 septembrie 2013. A fost și momentul care l-a propulsat pe Bursucu Adrian Cristea la stadiul de vedetă TV, el fiind anterior un profesionist în domeniul dansului și în cel al coregrafiei.

Charismatic, Bursucu a învățat, în timp, totul despre televiziune, având cel mai bun profesor posibil, Teo Trandafir, care activează în domeniu încă de la începutul anilor '90.

Teo Trandafir a prezentat emisiuni, printre altele, la posturile Tele7Abc, Antena 1 sau Pro TV înainte de a se alătura familiei Kanal D.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce relație au Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea au o relație profesională foarte bună și sunt și prieteni buni în afara micului ecran. Despre relația lor Bursucu Adrian Cristea a dat detalii într-un interviu.

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, spunea Bursucu pentru click.ro

despre relația cu Teo Trandafir. ”Meseria nu se învață, se fură, așa se spune. Unde am avut de aflat răspunsuri, am adresat întrebări, unde am putut să prind din zbor, am prins. De la Teo am învățat foarte multe. Cum să stau la cadru, când trebuie să vorbesc și când să tac, cum să adresez întrebări.(...) Când am primit propunerea să vin la Teo Show, tocmai deschisesem și o sală de dans pentru copii.
Probabil că aș fi rămas în zona dansului… Dar viața mi-a rezervat acest drum. M-am suit în acest tren și îmi este bine”
, mai declara Bursucu Adrian Cristea.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de miercuri, 23 iunie 2021- VIDEO. Ce invitați vor trece pragul emisiunii?

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.