INCREDIBILA impacare dintre Elena Marin si Zanni! Ce se ascunde de fapt in spatele gestului lui Zanni?

Autor: Alice Popescu
Impacare incredibila la Survivor Romania 2021. Ce gest a facut Zanni fata de Elena Marin

Zanni si Elena au fost din nou in centrul atentiei in editia de duminica seara de la Survivor Romania 2021, insa nu a mai fost vorba de un nou conflict.

Ce se intampla in acest moment intre Zanni si Elena Marin? Ar vrea Faimosul sa ingroape securea razboiului in ce o priveste pe coechipiera sa dupa sase luni de conflicte si certuri? Sau este vorba de vreo strategie la mijloc? Toata lumea a fost surprinsa sa vada cum duminica seara, la Jocul de Recompensa, Zanni a facut un GEST la care nimeni nu se astepta vreodata.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Are loc marea impacare intre Zanni si Elena Marin?

El a ales-o pe coechipiera lui si pe Albert Oprea, concurent ce urma sa fie eliminat tot in acea seara in Consiliul de Eliminare. Cei trei au mers sa se relaxeze intr-o vila de lux si sa faca o plimbare cu ATV-urile.  ”Aleg o fată și un băiat. O aleg pe Elena, pentru că vreau să-i dau un zâmbet. Vreau să o văd fericită, am avut prea multe conflicte cu ea și nu vreau să am ranchiună în suflet.”

Elena a fost extrem de surprinsa de gestul lui Zanni si chiar a apreciat aceasta initiativa. ”Sunt uimită, sunt fericită. Îi mulțumesc lui Zanni. Cred că Survivor ne învață multe lucruri aici și alegerea lui spune multe lucruri despre el. Îi mulțumesc încă o dată”, a spus Elena Marin. 

Citeste si: GESTUL lui Albert Oprea fata de Maria Chitu dupa ce l-a eliminat de la Survivor Romania 2021. Ce i-a spus Razboinicul cu lacrimi in ochi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Strategie sau ganduri bune din partea lui Zanni pentru Elena Marin?

Elena Marin este singura Faimoasa de la Survivor Romania 2021 care a ramas in competitie inca de la inceputul reality-show-ului si se pare ca se indreapta cu pasi repezi spre linia dreapta a MARII FINALE ce se va desfasura sambata de la ora 20:00 pe Kanal D.

Elena Marin este una din cei cinci concurenti care lupta pentru TROFEUL Survivor Romania si pentru premiul in valoare de 250 000 de lei. Chiar fostul ei coechipier, Sebastian Chitosca a declarat ca batalia cea mare, dupa parerea lui, se va da intre Zanni si Elena Marin. Fostul Faimos a recunoscut ca nu s-a putut pune niciodata cu Elena, recunoscandu-i meritele de pe traseul de la Survivor Romania 2021.
Albert Oprea, unul dintre Razboinicii care si-ar fi dorit sa ajunga in Marea Finala, a declarat la randul sau dupa ce a fost eliminat ca: "Sa ma contrazica cine e de fata aici ca tu nu meriti. Esti femeie, stiu cat de greu mi-a fost mie sa ajung pana in punctul asta, ca barbat. Imi dau seama prin ce ai trecut si tu si te felicit pentru ca ai ajuns pana aici." 

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a castigat SURVIVOR in sezonul trecut. Cele mai tari momente din Marea Finala