Nuntă în showbiz? El e căsătorit și ea are iubit, dar a recunoscut ca vor să se căsătorească!

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 27 iul 2022, 12:10
Nunta in showbiz?

Este talentată și cu un viitor promițător în față, însă nu se dă în lături când vine vorba de viața personală. Theo Rose a dat cărțile pe față în emisiunea lui Mihai Hînda ”Detectorul de minciuni”, difuzată pe canalul oficial de YouTube theXclusive.

Theo Rose este cea mai iubită artistă a momentului. Piesele sale sunt pe primele locuri în trending și au strâs milioane de vizualizări. Artista și-a obișnuit publicul cu sinceritatea de care dă dovadă de fiecare dată. Invitată în emisiunea lui Mihai Hînda ”Detectorul de minciuni”, care este difuzată pe cananul oficial de YouTube theXclusive, artista a dezvăluit picanteri din viața personală, ba chiar a afirmat că și-ar dori să se căsătorească cu un bărbat care este deja însurat.

Theo Rose, momentul adevărului: ”Da, vreau să mă mărit cu...”

Theo Rose a făcut dezvăluri uimitoare în emisiunea lui Mihai Hînda, deși are un iubit cu care se înțelege extraordinar, artista nu i-ar spune nu unuia dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele. Cântăreața a fost întrebată dacă a simțit vreo atracție față de vreunul dintre colegii cu care a colaborat până acum.

Deși toată lumea se aștepta să spună că a avut chimie cu Bogdan de la Ploiești, cu care a scos mai multe piese de-a lungul timpuli. Ei bine, Theo Rose i-a luat prin surprindere și a dezvăluit că cel mai bine s-a înțeles cu Jan de la Craiova, ba mai mult, frumoasa șatenă a precizat că s-ar mărita cu el.

Citeste si: Urmeaza o saptamana cu emotii, aventura si distractie pe canalul de YouTube theXclusive! Nu rata emisiunile tale preferate difuzate simultan, luni, de la ora 19:00!

”Da, mă, da, vreau să mă mărit cu Jan de la Craiova”, a dezvaluit Theo Rose, într-un moment de sinceritate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Artista l-a lăsat cu ochii în soare pe Mihai Hînda și i-a declarat iubirea lui Jan de la Craiova. Deși diferența de vârstă este destul de mare între cei doi, Theo îl admiră pe cântăreț, iar în urmă cu ceva timp au scos și o piesă împreună, care s-a aflat în topul celor mai ascultate melodi de pe YouTube.

Theo Rose se iubește cu nepoul lui Nea Marin, nici gând să pună capat relației cu tânărul care i-a fost alături în toate momente frumoase, cât și mai puțin frumoase.

Artista a reușit să reziste ispitei, deși s-a zvonit de multe ori că ar avea o relație mai mult decât de prietenie cu Bogdan de la Ploiești, alături de care are mai multe melodi.

Citeste si: CONCURS theXclusive! Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România? Play e tot ce vrei!