Vica Blochina, in doliu! Vedeta a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte din viata sa!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 27 iul 2022, 13:35
VIca Blochina sufera cumplit dupa pierderea bunicii sale
Sursa: Captură KANAL D

Vica Blochina este in doliu. Aceasta trece prin cele mai grele momente deoarece a pierdut-o pe bunica sa, cea care i-a marcat copilaria.

Desi si-a obisnuit fanii sa apara mereu cu zambetul pe buze si extrem de optimista, Vica Blochina trece in prezent cea mai trista perioada a vietii sale. De curand, vedeta a anuntat pe contul ei de socializare ca a pierdut una dintre cele mai dragi fiinte care i-a marcat existenta. Este vorba despre bunica sa, cea care a crescut-o si pe care o iubea si o respecta enorm.

Vica Blochina este in doliu. Bunica ei s-a stins din viata, lasand in multa durere in sufletul vedetei

Chiar daca pare o femeie extrem de puternica, Vica Blochina este afectata foarte mult de pierderea brusca a bunicii sale. Aceasta a tinut sa le impartaseasca durerea sa si sustinatorilor din mediul virtual, acolo unde vedeta a publicat recent o imagine ce semnifica doliul si o poza in care apare alaturi de bunica sa, careia ii multumeste pentru toata dragostea si grija cu care a crescut-o si a educat-o.

Vica Blochina a vorbit public deseori despre bunica sa care locuia in Lituania, despre care afirma ca o iubeste si o respecta enorm, deoarece a crescut-o cu grija si insuflandu-i multa iubire.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Potrivit wowbiz.ro, vedeta a publicat in urma cu doi ani pe contul ei de socializare o imagine cu bunica sa, in care se mandrea tare multa, afirmand la acea vreme ca a mostenit multe trasaturi fizice si calitati de la cea care a crescut-o. Mai mult decat atat, Vica Blochina a povestit la un moment dat ca si-a vizitat bunica atunci cand aceasta implinise venerabila varsta de 90 de ani.

Vedeta l-a dus atunci si pe fiul ei, Edan, sa isi cunoasca strabunica.

Citeste si: Vica Blochina n-a fost niciodata la dentist! Foloseste o reteta de albire facuta in casa, cu rezultate uimitoare. Care sunt ingredientele

"Bunica mea, anul acesta, a împlinit 90 de ani. Nu poartă ochelari, adică bagă ața în ac, merge bine, urcă scările și este supercoerentă.

Mai bea și un șpriț, deci genă bună", spunea la acea vreme Vica Blochina, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Vica Blochina ne invata cum sa ne pregatim pielea pentru vara! Iata ce lotiuni de plaja inedite realizeaza vedeta, din ingrediente naturale!