Cine sunt foștii concurenți de la Survivor România care se întorc în Marea Finală din Republica Dominicană: ''Eu mă duc acolo să câștig finala...''

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 07 iul 2021, 17:50
Fostii concurenti care se intorc in Marea Finala Survivor
Sursa: Captură KANAL D

Nu mai este un secret că o parte dintre foștii concurenți care au participat în competiția Survivor România se vor întoarce pentru Marea Finală în Republica Dominicană, pentru a-și susține favoritul în lupta pentru marele premiu.

Marea Finală Survivor va avea loc sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00. Așa cum a anunțat și Daniel Pavel, în finală se vor întoarce și o parte dintre foștii concurenți. Faimoșii și Războinicii se vor reuni într-un cadru plin de emoții și trăiri intense pentru a-și susține favoritul în lupta pentru marele premiu. În platoul Teo Show au fost invitați o parte dintre foștii concurenți care vor pleca în Dominicană pentru Marea Finală.

Ei sunt Faimoșii și Războinicii care vor pleca în Republica Dominicană pentru Marea Finală

Așa cum a anunțat Daniel Pavel în consiliul de eliminare de săptămâna trecută, o parte dintre foștii concurenți de la Survivor România se vor întoarce în Dominicană pentru Marea Finală.

În emisiunea de astăzi, Teo i-a avut invitați pe o parte dintre Faimoșii și Războinicii care vor pleca în Dominicană pentru a-și susține concurentul favorit în lupta pentru marele premiu.

Cei care vor merge să-i susțină pe Zanni, Elena, Maria, Marius și Andrei în ultima luptă sunt Raluca Dumitru, Cucu, Roxana Ghiță, Sindy, Maria Hîngu și nu doar atât.

Citeste si: Albert Oprea, daramat dupa eliminarea de la Survivor Romania 2021! Razboinicul nu isi poate reveni nici acum: "Durerea nu era atat de mare daca..."

Cei cinci au împărtășit publicului emoția reîntoarcerii în locul care le-a fost casa pentru o bună perioadă de timp, locul în care au învățat să supraviețuiască împreună și să se accepte reciproc, deși se întorc în

Dominicană doar pentru a susține concurentul care va ajunge în finală, emoțiile sunt mult mai intense.

”Mi s-a făcut pielea de găină numai când ai spus că o să ne întoarcem în Dominicană, am niște emoții de zici că eu mă duc acolo să câștig finala, exact emoțiile astea le am, pentru că este, nu știu, este o senzație, nu poți să o descri în cuvinte.”,

a spus Raluca Dumitru.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Roxana Ghiță a mărturisit că și-ar dori foarte mult ca să se întoarcă ca și concuretă, dar se mulțumește și cu ideea că va fi prezentă pentru a fi alături de finaliști. 

”Eu aș vrea să mă întorc și ca concurentă, nu numai ca susținător. Da, mă bag și eu pe traseu, nu cred că se supără așa tare, mai e o forță la Războinici.”, a spus Roxana Ghiță.

Sindy, de asemenea, este nerăbdătoare să se întoarcă în Dominicană. Raluca Dumitru a afirmat că cel care va câștiga Marea Finală va fi sigur din echipa Faimoșilor.

”La Faimoși o să se câștige finala sută la sută”, a spus Raluca.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.