Silviu Prigoană se pregătește să devină bunic! Fostul om de afaceri arată senzațional la 57 de ani!

Autor: Andrei Ionescu
Silviu Prigoană, invitat astăzi la Teo Show
Sursa: captura video Kanal D

Silviu Prigoană a fost invitat astăzi la Teo Show. Volubil, așa cum îl știm, Prigoană a făcut dezvăluiri.

Cea mai importantă este că se pregătește să devină bunic.

Totodată, Silviu Prigoană dezvăluie că nu renunță la politică. El a fost deputat de București din partea PDL în legislatura 2008-2012 și a mărturisit astăzi, la Teo Show, că vrea să își continue activitatea politică fiindcă nu au fost puse în practică inițiativele lui. 

"Toate proiectele mele aduceau bani la bugetul de stat: impozitarea bisericii, legea prostituției ș.a.m.d."

, a declarat Silviu Prigoană la Teo Show.

Proiectele respective au fost, desigur, foarte controversate.

Citeste si: Silviu Prigoană îi crește pe cei doi copii pe care îi are cu Adriana Bahmuțeanu: "Suntem..."

Silviu Prigoană e pensionar: ce pensie are!

După o activitate de zeci de ani ca antreprenor, Silviu Prigoană a dobândit o pensie de invidiat.

El a dezvăluit că are o pensie de 6.000 de euro pe lună. Dezvăluirea i-a smuls-o Teo glumind cu el.

"De ce m-ați interesa, domnule Prigoană?", l-a întrebat Teo Trandafir  în glumă. "Pentru că am o pensie atractivă, 6.000 de euro", a răspuns Prigoană.

După numeroase mariaje și divorțuri cu Adriana Bahmuțeanu, Silviu Prigoană este căsătorit acum cu Mihaela, cu care are un mariaj foarte liniștit, spre deosebire de cele cu vedeta TV.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Silviu Prigoană are 4 copii, toți fiind băieți: Silvius Prigoană, Maximus Prigoană, Eduard Gabriel Prigoană și Honorius-Adrian Prigoană.

După ce s-a retras din afaceri, o parte din firmele controlate de Silviu Prigoană au fost preluate de către băiatul cel mare al fostului afacerist, Honorius Prigoană.

Silviu Prigoană a avut deosebit de mult succes în domeniul colectării gunoaielor, fondând firma Rosal Grup, ulterior investind cu succes și în mass-media. Prigoană a lansat televiziunea de nișă în România, înființând Realitatea TV, TV Sport, Etno TV și Taraf TV.

Fiul cel mare al lui Prigoană, Honorius, a moștenit talentul pentru afaceri al tatălui său și, recent, BZI scria că Honorius investește într-o afacere imobiliară în Iași. 

Pe un teren de nu mai puțin de 10.000 de metri pătrați Prigoană Jr. ar urma să construiască, susține publicația ieșeană, mai multe săli de sport și clinici medicale. Proiectul ar fi finanțat prin fonduri europene și ar avea o valoare de peste 7 milioane de euro, fără TVA.

Firma care îl va realiza este deținută în proporție de 50% de către Honorius Prigoană, mai notează publicația citată.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare, făcute de Silviu Prigoană, la Kanal D! Omul de afaceri este primul invitat care a refuzat o întrebare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”