În premieră, ultimele 10 minute din finala Survivor România 2021 se văd live si pe canalul de YouTube theXclusive. Live-ul continua cu reacții la cald ale marelui câștigător Survivor România 2021. Cum poți interacționa cu finaliștii și cu marele câștigăto

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 11 iul 2021, 01:12

Fanii emisiunii Survivor România au acum șansa să adreseze primele întrebări marelui câștigător pe canalul de YouTube theXclusive.

Marea finală Survivor România 2021 se apropie, iar fanii emisiunii trebuie să știe că pot vedea primele reacții după finala Survivor 2021 și pot intra în atmosfera din platoul amenajat în Republica Dominicană. Ce să faci pentru a comunica cu finaliștii emisiunii și cu marele câștigător?

Urmariti-ne LIVE, aici: https://www.youtube.com/watch?v=BPIcEc1M4vg   

Canalul de YouTube theXclusive transmite live primele reacții după marea finală Survivor România 2021!

Dacă ai urmărit emisiunea Survivor România 2021 cu sufletul la gură și ai visat măcar o dată să poți vorbi cu concurenții preferați, acum ai ocazia să faci acest lucru, chiar în marea finală Survivor România 2021 de sâmbătă, 10 iulie 2021. Tot ce trebuie să faci este să te abonezi la canalul de YouTube theXclusive, acolo unde vei putea urmări live ultimele 10 minute din finala emisiunii, dar și primele reacții după desemnarea marelui câștigător Survivor România 2021. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Abonează-te la canalul de YouTube theXclusive  și vei vedea interviuri inedite, reacții la cald după marea finală Survivor România 2021 și vei putea lăsa în comentarii întrebări pentru finaliști și pentru marele câștigător Survivor România 2021.

Pe canalul de YouTube theXclusive vor fi prezentate interviuri cu marele câștigător al competiției, dar și cu ceilalți concurenți, astfel că poți participa în direct la tot ceea ce se va întâmpla în Republica Dominicană, având șansa de a trăi emoțiile finalei Survivor România 2021 alături de concurenții tăi favoriți. 

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

CONCURS pe canalul de YouTube theXclusive. Câștigă o bandană semnată de finaliști!

Reamintim că pe canalul de YouTube theXclusive se desfășoară în continuare concursul pentru bandana semnată de finaliștii Survivor România 2021. Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga o bandană este să urmezi pașii de mai jos:

  1. Abonează-te la canalul de YouTube theXclusive 
  2. Lasă un comentariu cu #survivor la video-ul dedicat concursului postat pe canalul de YouTube theXclusive. Poți găsi video-ul AICI

Înscrierile se pot face până pe 10 iulie 2021, urmând ca pe data de 11 iulie 2021, după marea finală Survivor România 2021, să fie aleși cei 5 câștigători care vor primi o bandană semnată de finaliștii Survivor România 2021.

Citeste si: CONCURS theXclusive! Ce să faci pentru a câștiga o bandană de colecție semnată de finaliștii Survivor România? Play e tot ce vrei!

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.