De ce Jador a lipsit de la Marea Finală Survivor România. Motivul este incredibil

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 11 iul 2021, 23:28
video Foto(4)

Jador lipsește de la Marea Finală Survivor România 2021. Motivul pentru care artistul nu va fi alături de Zannidache în ultima cursă spre premiul cel mare este incredibil.

În această seară este Marea Finală Survivor România 2021. După cum Daniel Pavel a anunțat în Consiliul de Eliminare de seara trecută, foști concurenți se vor întoarce în Republica Dominicană pentru a fi alături de cei trei finaliști, Marius, Andrei și Zanni. Toată lumea a rămas cu gura căscată când Jador a anunțat că nu va fi prezent la Marea Finală pentru a-l susține pe Zanni, fostul său coechipier.

De ce lipsește artistul de la finala din Republica Dominicană?

Jador lipsește de la Marea Finală Survivor România 2021

Citeste si: Andrei Dascalu, primul concurent care intra DIRECT in Marea Finala Survivor Romania 2021! LIVE TEXT VIDEO

A început ultima cursă Survivor România înainte de Marea Finală. Zanni, Andrei și Marius se vor duela pe ultimul traseu din Republica Dominicană.

După cum Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat în Consiliul de aseară, în Marea Finală se vor întoarce foști Faimoși și Războinici pentru ai susține pe ultimii finaliști Survivor Romania.

Înainte de ultimul joc din competiție, concurenții au avut parte de o surpriză inedită, foștii lor coechipieri li s-au alăturat pentru ai susține în ultima cursă spre marele premiu în valoare de 250.000

de lei.

Toată lumea se întreabă de ce Jador nu a zburat alături de foștii Faimoși în Republica Dominicană pentru a-l susține pe Zanni în ultima cursă spre marele premiu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nu ratati “FanArena”, incepand de ASTAZI, in fiecare luni si marti, imediat dupa reality-ul “Survivor Romania”, prezentata de Cosmin Cernat, de la ora 23:00, la Kanal D!

Pe pagina de Instagram, Jador a explicat de ce nu a plecat în Dominicană alături de foștii săi colegi, motivul pe care fostul concurent de la Survivor România îl are este unul bine întemeiat.

”Nu am putut să mă duc în emisiune, o să intru prin Skype și o să vorbesc, o să-mi expun părerea cine cred eu că ar trebui să câștige, o să fiu sincer. Nu am putut să merg pentru că am fost la concert, abia m-am trezit...mănânc ceva și după o să merg să cânt.”, a explicat Jador pe pagina sa de Instagram.

Jador nu va fi în Marea Finală Survivor România pentru a fi alături de finaliști pentru că are concerte pe care trebuie să le onoreze, deși ar fi vrut să fie alături de Zanni, Andrei și Marius.

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2021. Zanni, Andrei Dascalu sau Marius Craciun? Cine va castiga Survivor Romania 2021. LIVE TEXT VIDEO

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.