Motivul pentru care Raluca Dumitru nu s-a întors în România. Faimoasa de la Survivor a rămas în Republica Dominicană. De ce a luat această decizie?

Autor: Marina Ionescu
Motivul pentru care Raluca Dumitru nu s-a întors în România
Sursa: Instagram

Raluca Dumitru nu se întoarce în România după finala Survivor Romnia 2021. Care este motivul?

Raluca Dumitru a plecat în Republica Dominicană, acolo unde a participat la cea mai dură competiție, Survivor Romania 2021, pentru a-l susține pe Zanni în Marea Finală. După ce s-a terminat emisiunea, concurenții s-au întors în România, însă, Raluca a decis să mai rămână. Care este, de fapt, motivul pentru care nu s-a întors în țară.

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

Care este, de fapt, motivul pentru care Raluca nu s-a întors în țară

Sâmbătă, 10 iulie, a avut loc finala Survivor România 2021. Finaliștii Zanni, Marius și Andrei au avut parte de o surpriză, foștii lor coechipieri s-au întors în Republica Dominicană pentru a-i susțne în ultima etapă a competiției.

Printre concurenții care s-au întors în Republica Dominicană, se numră și Rauca Dumitru, care a mers să-l susțină pe cel mai controversat concurent de la Survivor, Zannidache.

Citeste si: Cu cine a dormit Zanni în pat după ce a câștigat Survivor România 2021. Faimosul a postat totul pe Instagram

După ce au sărbătorit sărbătorit victoria lui Zanni, concurenții de la Survivor și-au făcut bagajee și au plecat spre România. Însă, Faimoasa Raluca a decis să mai rămână câteva zile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-un video pe care l-a postat pe pagina sa de Instagra, Raluca a spus care este, de fapt, motivul pentru care a rămas în Republica Dominicană.

"Concurenții au plecat spre România, o să ajungă mâine seară în România. Eu am mai rămas câteva zile în vacanță, pentru a sta la soare, pentru a mă relaxa și a mă bucura de Dominicană.", a declarat Raluca Dumitru

Raluca Dumitru, probleme la Survivor România

Concurentele de la Survivor România s-au confruntat cu probleme grave în Dominicană, despre care au vorbit după ce s-au întors în țară.  Retenția de apă, acumularea kilogramelor, probleme hormonale sunt doar câteva dintre afecțiunile cu care s-au confruntat.

Citeste si: ANDREI DASCĂLU, reacție dură după ce a pierdut în fața lui Zanni la Survivor România 2021. Finalistul Survivor 2021 a răbufnit după ce s-au închis camerele

Recent, Rauca Dumitru a scos la iveală un amănunt despre care nimeni nu a știut.

„Mi-a căzut foarte mult păr în junglă, îmi cădeau smocuri întregi, aproape în fiecare zi. Principala cauză a fost aceea că nu aveam cu ce să mă pieptăn, părul se încâlcea de la dormit sau de la traseele prin apă, nisip și noroi, și nu aveam o perie la dispoziție să pot să-l descurc.

Noi ne spălam doar în mare, iar asta nu ne ajuta prea mult pe noi, fetele cu părul lung”, a povestit Raluca Dumitru pentru Wowbiz.ro.