EXCLUSIV! Zannidache, primele declarații după ce a devenit câștigătorul Survivor România!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 12 iul 2021, 18:25

Zannidache este câștigătorul Survivor România! Faimosul a făcut primele declarații după ce a devenit campionul acestui sezon.

Zannidache Edmond este marele câștigător al competiției Survivor România 2021 și adevăratul supraviețuitor din jungla dominicană! Faimosul a fost cel mai votat în marea finală din 10 iulie și a făcut câteva declarații.

Citeste si: Cu cine a sărbătorit Zanni victoria de la Survivor România 2021. Ana Porgras a făcut publice imaginile

Zanni, primele declarații după finala Survivor România

Zannidache este un adevărat campion. Câștigătorul de la Survivor România 2021 are o poveste de viață care a reușit să impresioneze pe toată lumea. 

Faimosul a trecut prin momente extrem de dificile de-a lungul vieții. Părinții lui l-au abandonat într-un orfelinat și au plecat în Grecia, iar Zanni a crescut în niște condiții greu de imaginat.

Citeste si: ZANNI, câștigător Survivor România 2021. Ce are de gând să facă Zanni după ce se va întoarce acasă de la Survivor 2021?

Existau zile în care nu avea ce să mănânce, dar nu și-a pierdut speranța că într-o bună zi viața lui se va schimba în bine. Și iată că acum este unul dintre cei mai apreciați tineri din industria muzicală, dar și câștigătorul cometiției Survivor România 2021.

"Mă simt foarte bine, nu sunt obișnuit cu sentimente de genul. Nu sunt capabil în momentul de față să-mi exprim bucuria, fericirea și recunoștința față de oamenii care m-au susținut până acum și au fost lângă mine.

Am simțit toată susținerea cu care nu sunt obișnuit. Nu am fost niciodată obișnuit și acum e prima lecție în care  trebuie să învăț să primesc treaba asta și să văd cum se simte.

Am 23 de ani, 23 de ani de viață grea. Nu doar la Survivor a fost greu. Aici a fost un examen care a presupus să-mi evaluez toate lecțiile pe care le-am învățat de-a lungul vieții.

A fost foarte greu, dar a meritat. Eu sunt obișnuit cu greul, chiar nu mi-a venit să plâng de greu ce a fost. A fost foarte greu, evident, dar eu sunt învățat. Nu sunt accidentat, nu mă doare nimic.

Mă bucur că am primit acest trofeu și mă bucur că pe lângă toate acestea experimentez aceste senzații extreme.", a declarat Zanni imediat după finala Survivor România 2021. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Cu cine a dormit Zanni în pat după ce a câștigat Survivor România 2021. Faimosul a postat totul pe Instagram

Concurentul a spus că a avut emoții mari, emoții pe care nu le-a mai simțit până acum, însă învață să se bucre de ele.

Faimosul care a intrat în posesia sumei de 250.000 de lei (50.000 de euro) a dezvăluit care au fost momentele care l-au marcat cel mai mult în competiția Survivor România 2021.

"M-au marcat momentele în care emoția nu am mai putut să o controlez și a ieșit afară. M-au marcat și plecările anumitor concurenți la care am ținut, cu care am avut vreme bună... Ana, Sebi, Raluca, care sunt aici lângă mine, Cosmin care nu a putut să vină aici.

Nu sunt obișnuit cu așa ceva, cu susținere, cu fericire. E prea frumos ca să fie adevărat, dar vorba asta s-a sfârșit fix în momentul ăsta. E frumos și este adevărat.

O să încerc să nu mă grăbesc, să nu mă pripesc. Am câștigat această competiție, am câștigat mulți oameni de partea mea și cine știe acasă e uși mi se mai deschid.

O să reușesc să rămân umil. Să văd cum mă pot bucura cât mai mult și să apreciez cât mai mult ceea ce mi se oferă.", a mai adăugat campionul de la Survivor România 2021.

Citeste si: Roxana Ghiță, poză incendiară alături de Andrei Dascălu. Concurenții de la Survivor și-au înnebunit fanii

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.