Motivul pentru care Damian Drăghici nu s-a căsatorit cu mama fiului său: ''Suntem superstițioși...''

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 14 iul 2021, 07:00
De ce Damian Draghici nu este casatorit cu mama fiului sau
Sursa: Captură KANAL D

Damian Drăghici a dezvăluit în premieră în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu mama fiului său.

Damian Drăghici este un artist consacrat îl lumea muzicii de petrecere, cu o carieră muzicală transmisă din tată-fiu timp de șapte generații. Artistul a fost căsătorit de trei ori și are doi copii. În prezent, fondatorul trupei ”Damian & Brothers” este împreună cu Cristina, mama celui de-al doilea copil. Cei doi nu sunt căsătoriți, însă artistul a dezvăluit în premieră care este motivul pentru care nu au făcut pasul cel mare, mai ales că au un copil împreună și se iubesc.

Damian Drăghici, motivul pentru care nu s-a căsătorit cu mama fiului său, deși a cerut-o în căsătorie

Damian Drăghici și Cristina sunt împreună de o bună perioadă de timp, iar împreună au un fiu. Povestea lor de dragoste este una bazată pe iubire, artistul s-a îndrăgostit lulea încă de când a cunoscut-o pe iubita sa, ba chiar a făcut un gest impresionant care a lăsat-o mască.

Fondatorul trupei ”Damian & Brothers” a cerut-o pe mama fiului său de soție în direct la televizor. Partenera sa a ezitat pentru un moment pe motiv că artistul a mai fost căsătorit înainte, iar toate mariajele sale au fost un adevărat eșec, iar teama de a nu ajunge în același punct o bântuie.

Citeste si: DAMIAN DRĂGHICI, adevărul despre boala de care suferă: „Nu este evident că am ADHD?”

În cadrul emisiunii 40 de întrebări, Denise Rifai l-a întrebat pe Damian Drăghici dacă este căsătorit cu mama fiului său. Artistul nu a stat pe gânduri și a mărturisit că nu este căsătorit cu cea de care este îndrăgostit peste limite. Acesta a oferit detalii despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu partenera sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu, nu sunt căsătorit. Cristina este superstițioasă. Și eu și ea suntem superstițioși, de fiecare dată când m-am căsătorit am divorțat și am zis stăm cuminți ca să nu stricăm asta, ăsta este motivul real. De aia nu ne-am căsătorit că ne este teamă să nu stricăm ceva. Asta nu este verighetă, este un inel al meu de la muntele Athos...îl port de opt ani de zile.”,

a dezvăluit Damian Drăghici.

Damian Drăghici este un artist cunoscut și apreciat pentru talentul său, acesta are o carieră muzicală de peste 40 de ani. De-a lungul anilor a studiat mai multe instrumente muzicale, astfel, a fost supranumit ”omul-orchestră”.

Citeste si: Damian Drăghici, artistul supranumit ''Omul-orchestră'', vine astăzi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.