Imagini nevăzute din culisele emisiunii! Ce făceau, de fapt, Războinicii pe plaja în primele zile al competiției

Autor: Ana Dinu
Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor Romania Foto(4)
Imagini inedite cu Războinicii
Sursa: Instagram

Imagini inedite cu Războinicii de la Survivor România în primele zile în competiția din Republica Dominicană. Ce făceau, de fapt, albaștrii în primele zile în junglă?

Recent întorși din Republica Dominicană de la Marea Finală, foștii concurenți din echipa Războinicilor au postat în mediul online imagini fabuloase cu ei în primele zile în competiția Survivor România, imagini care nu s-au văzut la TV. În fotografii se poate observa ce activități aveau concurenții în primele zile în junglă.

Imagini nevăzute din culisele emisiunii Survivor România 2021

După emoțiile trăite în Marea Finală a competiției Survivor România, concurenții s-au întors în România, unde dorul de momentele trăite în jungla Dominicană i-a cuprins.

În mediul online au apărut imagini inedite, nevăzute, din culisele emisiunii. În aceste fotografii se poate observa ce activități aveau Războinicii la începuturile lor în competiție, când emisiunea abia începuse.

Roxana Ghiță a fost cea care a postat pe contul său de Instagram imagini din spatele camerelor din competiția Survivor România. În fotografii concurenții au fost surprinși în diferite ipostaze ale lor pe plaja din Republica Dominicană, iar energia bună cu care au venit acasă se poate observa în imagini.

Concurenții păreau extrem de încântați de ceea ce urma să se întâmple în competiție și nu se gândeau la greutățile pe care urmau să le întâmpine în concurs.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Zanni a spus tot ADEVĂRUL despre DESPĂRȚIREA de Ana Porgras: "De atunci nu ne-am mai vorbit. M-a dezamăgit..."! Ce a făcut bruneta VIDEO

Odată cu apariția acestor imagini au apărut și controverse pe internet, Războinica a fost întrebată cu au putut face poze dacă nu au avut telefoane pe tot parcursul competiției. 

Roxana Ghiță s-a sesizat și a lămurit lucrurile pentru a nu crea contoverse mai mari decât s-au iscat deja. Roșcata le-a răspuns internauților prin intermediul mai multor InstaStory, în care a lămurit neînțelegerile.

”Pentru cine nu înțelege cum au fost făcute pozele ”din spatele camerelor” pe care le-am postat. Nu am avut telefoane, doar că aveam cameră de filmat de la producție, aveam cameraman care ne filma 24/7, și l-am rugat să ne facă niște poze pe care nu ni le-au arătat până când nu s-a terminat toată competiția”, a

explicat Roxana Ghița.

Citeste si: IMPORTANT: Schimbare majoră în grila Kanal D! Survivor România continuă! Când va fi difuzată emisiunea

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.