Ce nou serial turcesc incepe la Kanal D dupa "Hercai"! Povestea a facut deja furori in Turcia

Autor: Ana Filip
Actualizat: 14 iul 2021, 17:27
nehir noul serial la Kanal D Foto(4)
„Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin
Sursa: Captură KANAL D

Veste mare pentru fanii serialelor turcesti din Romania. Din 26 iulie, de la ora 20:00, acestia vor putea urmari un nou serial de exceptie la Kanal D, care deja a captivat publicul din Turcia.

O noua productie turceasca va fascina telespectatorii din Romania, dupa incheierea serialului "Hercai" si va putea fi urmarita din data de 26 iulie, de luni pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Fanii serialelor turcesti vor descoperi povestea impresionanta a productiei "Nehir" din 26 iulie 2021, la Kanal D!

Noul serial "Nehir", cu denumirea originala "Baraj" va aduce in atentia publicului o intriga captivanta, trairi emotionante, momente impresionante puse in scena de actori talentati si apreciati in Turcia, care vor da viata personajelor complexe.


Productia "Nehir" va prezenta povestea uluitoare a unei tinere care duce o lupta continua pentru ascensiune in societate si o viata de huzur.
Personajul central feminin, Nehir Aksu, interpretata magistral de tanara actrita Biran Damla Yilmaz, a avut o copilarie grea cu multe neajunsuri, dupa ce a fost abandonata de parinti inca din copilarie si a fost nevoita sa creasca la orfelinat.
Peste ani, la varsta adolescentei, Nehir o va cunoaste pe Zerrin, interpretata de celebra actrita Sumru Yavrucuk, o femeie foarte inteligenta, care o ia pe frumoasa tanara sub protectia sa si o invata cum sa razbeasca
in viata, insa totodata ii va deveni si un adevarat mentor in secretele tradarii.

Citeste si: „Nehir”, o poveste incredibilă despre supraviețuire și destin, are premiera luni, 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel cele doua, Nehir si Zerrin devin partenere de afaceri. Insa tanara Nehir va profita din plin de atuurile frumusetii sale si va folosi acest beneficiu pentru a cuceri tot mai multii barbati bogati si puternici in societate, iar Zerrin pretinde ca este mama acesteia pentru a-i fi mereu in preajma. Cele doua isi vad de afaceri si se bucura de mare succes pana cand, la un moment dat, in timp ce isi cautau urmatoarea "victima", Zerrin realizeaza faptul ca tanara Nehir este din ce in ce mai apropiata de un anume Nazim.


Zerrin ii atrage atentia ca nu trebuie sa se implice emotioanl in afacerile lor pentru a reusi sa isi atinga obiectivele. Cele doua partenere de afaceri ajung sa se certe si atunci Nehir decide sa lase totul in urma si sa isi vada de viata sa sentimentala, sa ii fie alaturi lui Nazim Guney, personajul principal masculin, interpretat de celebrul actor Feyyaz Duman, cel de care incepe sa se indragosteasca.

Cele trei personaje centrale ale serialului, Nehir, Zerrin și Nazim, fac fata multor provocari incredibile, iar falsitatea si minciuna sunt folosite la orice pas, insa doar adevarul va putea sa schimbe traiectoria vietii lor. Aflati daca iubirea adevarata va reusi sa schimbe mentalitati bizare si va triumfa in cele din urma in ciuda tuturor piedicilor, urmarind serialul "Nehir", o noua poveste fascinanta de viata, din 26 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Zerrin din noul serial turcesc "Nehir", o actrita de legenda! Iata ce familie frumoasa si unita are celebra Sumru Yavrucuk!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.