In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Hercai”, Dilsah, plan malefic pentru Reyyan!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 15 iul 2021, 09:33
dilsah din serialul Hercai Foto(6)
Dilsah isi doreste sa o puna la punct pe Reyyan si pregateste un plan diabolic
Sursa: Captură KANAL D

Dilsah are de gand sa se razbune pe Reyyan si pune la cale un plan diabolic.

Miran ia foc atunci cand afla ca vinovata de starea grava in care se afla Reyyan, dar si de pierderea unuia dintre bebelusi, se afla Fusun Aslanbey. Desi sotia sa l-a sfatuit sa nu recurga la un gest extrem impotriva lui Fusun, Miran are de gand sa se razbune.

Ce veti urmari astazi, 15 iulie, in serialul “Hercai”, de la ora 20:00, la Kanal D

Tanarul este la un pas de a produce o tragedie, cand o intalneste pe Fusun, insa Firat apare la momentul oportun si impiedica acest lucru. Inutil incearca Fusun sa se disculpe de vina, acuzand-o pe Azize pentru tragica poveste pe care o traiesc Miran si Reyyan, pentru ca tanarul nu o crede si ii promite acesteia ca va plati cu viata pentru raul facut.

Cand Azize aude teribila veste ca Reyyan isi va pierde viata, odata cu nasterea bebelusului ce-l poarta in pantec, si vazandu-si nepotul preferat devastat de ceea ce traieste, ea incearca sa rezolve situatia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Intamplarea face ca bunica Sukran, mama lui Dilsah, sa-si surprinda fiica facand un lucru de neiertat. Cand Sukran afla ce secret teribil ascunde Dilsah, dar si ce plan malefic are aceasta in ceea ce-o priveste pe Reyyan, lucrurile capata o turnura incredibila.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din serialul “Hercai”, la Kanal D.

Citeste si: Dilsah din serialul Hercai, o actrita desavarsita! Incredibil cati ani are si cum arata in realitate celebra Aysun Metiner!

Citeste si: Ce nou serial turcesc incepe la Kanal D dupa "Hercai"! Povestea a facut deja furori in Turcia