5 modele de brățări din argint superbe pe care le poți comanda de la Chic Bijoux!

Author: Amalia Georgescu
video Foto(5)

Alegerea unui cadou cu încărcătură emoțională poate fi uneori destul de dificilă, mai ales dacă îți dorești să fie un cadou perfect. Însă, îți spunem un secret: cadourile nu trebuie să fie perfecte, ci doar dăruite din inimă.

Unele dintre cele mai frumoase sunt reprezentate de bijuterii, deoarece pot fi purtate toată viața și pot fi lăsate moștenire, mai ales dacă vorbim despre accesorii din materiale prețioase. În cele ce urmează, îți vom prezenta câteva brățări din argint de la Chic Bijoux, pe care le poți comanda și tu pentru persoanele dragi.

Pentru că vara este sezonul nunților și putem spune că și al botezurilor (pentru că mulți părinți amână evenimentul până când se încălzește vremea) vrem să îți recomandăm o brățară tematică. Este vorba despre superba Brățară personalizată - Nașă de cununie sau botez - plăcuța gravată și pandantive atașate tip charm - Argint 925, lănțișor. Ofer-o în semn de mulțumire și admirație pentru nașa de botez sau de cununie și vei observa emoții în privirea ei. Plăcuța din argint poate fi personalizată cu un text pe care îl dorești sau cu unul dintre textele standard disponibile pe site și de asemenea se poate personaliza și inimioara cu inițialele mirilor sau ale copilului.

Pentru o proaspătă mamică sau pentru o femeie însărcinată, un cadou foarte frumos, cu încărcătură emoțională poate fi reprezentat de această Brățară bănuț cu copacul vieții gravat - Argint 925 și lănțișor. Copacul vieții este adesea asociat cu fertilitatea, înțelepciunea, cunoașterea, individualitatea, abundența și prosperitatea. Bijuteria poate fi personalizată pe partea din spate. Se poate opta pentru placarea cu aur galben sau roz, iar la cerere se poate adăuga o prelungire de 5 cm, astfel încât brățara să se potrivească oricui.

Pentru o mamă care are trei fiice, pentru trei surori sau pentru trei prietene care se înțeleg atât de bine încât se consideră ca o familie, se poate alege bratari argint din acest model: Brățară 3 surori / prietene cu lănțișor - Argint 925. Bijuteria are o dimensiune de 16,5 cm cu o prelungire de 3 cm. Spatele pandantivului se poate personaliza cu inițialele sau numele celor trei fete sau cu un cuvânt ce le definește cel mai bine.

În cazul în care copilul tău a absolvit grădinița sau școala primară și nu ai apucat încă să îi oferi educatoarei sau învățătoarei un cadou de suflet, simbolic, avem recomandarea ideală pentru tine. Această Bratara banut - Educatoare/Invatatoare - cu lantisor - Argint 925 va stârni multe emoții și va fi purtată cu drag. Transmite un mesaj puternic și poate fi personalizată și pe partea din spate.

Ultima bijuterie pe care ți-o recomandăm astăzi este ideală pentru un medic stomatolog sau pentru o studentă la Facultatea de Medicină Dentară. Este vorba despre această Bratara dinte cu lantisor - Argint 925, ce poate fi personalizată atât pe partea din față, cât și pe spate, cu inițialele medicului. Nu-i așa că e superbă?

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege una dintre aceste brățări pentru o persoană dragă.

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.