Mario Fresh, detalii neștiute despre relația cu Alexia Eram. Mai formează sau nu un cuplu?

Autor: Ana Dinu
Mario Fresh, detalii despre relatia cu iubita sa
Sursa: Instagram

Mario Fresh a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația cu Alexia Eram, mai ales, după ce au ieșit la iveală mai multe detalii care au dus la ideea că cei doi nu ar mai forma un cuplu.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul autohton. De curând, au ieșit la iveală mai multe zvonuri care au dus la ideea că cei doi nu ar mai forma un cuplu. Mai sunt sau nu împreună?

Mario Fresh a spus totul despre relația cu Alexia Eram

În showbiz se tot zvonește de ceva timp că Mario și Alexai s-ar fi despărțit. Detaliile care au dus la ideea că cei doi nu ar mai forma un cuplu sunt că ce doi nu au mai fost

văzuți împreună în ultima perioadă și au plecat în vacanțe separat, fapt care pe mulți i-a dus cu gândul că relația lor s-a încheiat.

Ei bine, se pare că nu este vorba de nicio despărțire. De curând, Mario Fresh a fost invitat în cadrul unei emisiuni unde a vorbit despre partenera sa. Cei doi încă formează un cuplu și au planuri de viitor împreună.

Artistul a dezvăluit că relația lor merge foarte bine și nu există loc de gelozii sau reproșuri.

”Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și ieșea și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a declarat Mario Fresh. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mario Fresh de urgență la spital. Ce s-a întâmplat cu artistul: ”Ne facem bine...”

Mario Fresh și Alexia Eram au planuri de viitor împreună

Mario Fresh și Alexia Eram au planuri de viitor împreună. Artistul a dezvăluit că are gânduri serioase și vrea să urmeze drumul părinților lui, care s-au cunoscut și s-au iubit de la o vârstă fragedă.

De asemenea, artistul are în plan să o ceară de soție pe iubita sa, la momentul potrivit.

”Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire.

Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh.

Citeste si: Mario Fresh a ajuns din nou la spital! Ce a pățit artistul: „Cinci ani de stat cu niște dureri imense”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.