Tocmai acum s-a aflat! Cine era, de fapt, tânărul pe care Zanni îl considera fratele lui? Băiatul s-a sinucis în timp ce artistul era la Survivor România

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 16 iul 2021, 17:47
S-a aflat cine era fratele lui Zanni
Sursa: Instagram

Abia acum s-a aflat cine era tânărul pe care Zanni îl considera fratele lui. Băiatul s-a sinucis în luna martie a acestui an, în timp ce Faimosul încă era la Survivor.

S-a aflat cine era băiatul pe care Zanni îl considera fratele lui, alături de care și-a petrecut mare parte din copilărie. Alexandru este băiatul care, în luna martie, s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București.

Cine era, de fapt, fratele lui Zanni?

Zanni a primit o veste devastatoare când era încă în Republica Dominicană. Alexandru, prietenul său, pe care îl considera ca pe propriul frate, alături de care și-a petrecut mare parte din copilărie s-a sinucis.

Tânărul s-a aruncat de pe acoperișul unui cămin din București, în zona Vitan, în luna martie a acestui an.

Zanni și Alex au crescut împreună la aceeași casă de copii și erau foarte apropiați. Cei doi au fost crescuți de mama Teo, o femei care le-a oferit tot ce era mai bun.

După ce artistul a plecat la Survivor România, nu a mai știut nimic de fratele său.

Alexandru renunțase la facultate și era instructor de fitness. Apropiații tânărului de 22 de ani au declarat că avea probleme cu substanțele interzise.

Timp de două ore, Alexandru a stat pe acoperișul căminului, iar apoi a recurs la un gest extrem și s-a aruncat în gol. La fața locului se aflau salvatori, negociatori și chiar iubita tânărului, însă nimic nu l-a putut convinge pentru a coborî. După o oră în care medicii l-au resuscitat, organismul lui Alexandru a cedat și a fost declarat decesul.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat. Ce s-a întâmplat, de fapt, între Elena Marin și Zanni, când nu erau filmați: ”A ieșit din sala de consiliu și mi-a spus...”

Zanni, despre relația cu fratele său

Câștgătorul Survivor România a declarat că Alex era exact ca fratele lui, au crescut împreună și erau foarte competitivi din multe puncte de vedere. Zanni își propusese ca la întoarcerea în țară sa încerce să-l ajute să revină pe linia de plutire, însă a fost prea târziu.

”Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.

M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an.

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție.

Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", ne-a declarat Zanni.

Citeste si: Zanni dă lovitura pe plan muzical. Ce proiecte îl așteaptă pe câștigătorul Survivor România? Faimosul a făcut dezvăluiri neașteptate

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.