Diana a fost abandonată de către mama ei naturală, fiind crescută de o altă persoană. Acum mama ei vrea să revină în viața tinerei. Ce vrea să îi facă Dianei soțul mamei sale este, însă, cutremurător...

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 19 iul 2021, 10:55
Mama Dianei și soțul ei
Sursa: Captură KANAL D

Diana nu a fost crescută de către mama ei biologică. Urmărește o poveste tulburătoare astăzi la "În căutarea adevărului", pe Kanal D. Emisiunea poate fi urmărită și Live Video Online, pe kanald.ro.

Mama biologică a Dianei plănuiește să se întoarcă în viața fiicei sale. Cea care a crescut-o nu este de acord. 

"Dacă te voia atât de mult de ce nu te-a crescut?", îi spune mama adoptivă Dianei. 

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Cu lacrimi în ochi, mama Dianei o roagă pe fiica ei să îi permită să revină în viața ei, chiar dacă știe că a greșit atunci când Diana era foarte mică.

Diana pare dispusă să o ierte pe mama ei biologică, însă ce se întâmplă ulterior este cu totul și cu totul cutremurător.

Soțul mamei Dianei nu o vrea pe adolescentă în viața lor, așa că pune la cale ca aceasta să dispară. Adevărul este dezvăluit de prezentatorul emisiunii, Ernest Takacs.

"Soțul dumneavoastră a conceput un plan mârșav pentru că vrea cu orice preț ca Diana să dispară", le dezvăluie Ernest  tuturor la confruntarea finală din cadrul emisiunii de astăzi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unui bărbat însurat i se aprind călcâiele după o femeie superbă. Face tot ce poate pentru a o cuceri și, când credea că femeia este a lui, are parte de o mare surpriză! Ce se întâmplă când cele două femei se văd față în față

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului" este prezentată de Ernest Takacs la Kanal D. Anterior, Ernest a prezentat "Ochii din umbră", o emisiune ce avea un format asemănător, cu povești tot despre trădări, înșelări, minciuni și altele. Povești pe care le regăsim, sub o formă sau alta, și în cadrul formatului de la "În căutarea adevărului". 

Ernest Takacs a devenit cunoscut în România datorită participării la reality-show-ul Big Brother, transmis pentru două sezoane de către Prima TV. Ernest avea 22 de ani când a participat la Big Brother și ulterior a devenit vedetă TV.

Ernest are și diplomă de detectiv, iar rolul de la "În căutarea adevărului" i se potrivește de minune. În fiecare ediție avem parte de o confruntare finală cu toți cei implicați în povestea respectivă, iar Ernest dezvăluie tot adevărul, după cum este și numele producției.

"Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbra” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil. Aș puea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest Takacs, într-un interviu pentru Libertatea, despre emisiunea

pe care o realizează în prezent la Kanal D.

Emisiunea "În căutarea adevărului" face parte din programul TV al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri între orele 13:00 și 15:00. Emisiunea poate fi vizionată și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând pagina de Live Stream de pe tabletă, laptop sau smartphone.

Citeste si: Un bărbat ajuns în scaun cu rotile le cere ajutorul membrilor familiei. El îi roagă pe aceștia să se angajeze, dar ce se întâmplă ulterior e cutremurător! La ce se ajunge