In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, fiul lui Miran este rapit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 iul 2021, 09:51
Reyyan din serialul Hercai Foto(6)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai
Sursa: Captură KANAL D

Miran si Reyyan trec prin noi momente de cosmar, dupa ce fiul lor, Umut, este rapit de la conac. Va reusi sau nu Fusun sa distruga linistea familiei Sadoglu?

Fericirea nasterii lui Umut este umbrita de moartea lui Hazar. Intreaga familie Sadoglu este devastata de pierderea acestuia. Cu toate acestea, Miran se indoieste ca Cihan ar fi cel care i-a ucis tatal si ii cere bunicii sale sa nu faca vreo fapta necugetata in ceea ce-l priveste pe unchiul lui, pana nu afla adevarul.

Ce veti urmari astazi in serialul Hercai: Umut, fiul lui Miran este rapit de la conac! 

Nasuh, insa, se teme ca Azize sa nu distruga viata lui Cihan, cel pe care femeia il considera vinovat de moartea lui  Hazar. La scurt timp dupa moartea lui Hazar, Azize pare sa fie din nou stapanita de ura si razbunare si are de gand sa il faca pe cel care i-a luat fiul sa sufere cumplit.

Miran nu renunta si, in cele din urma, il gaseste pe Erkan, cel banuit ca i-ar fi ucis tatal. 

Erkan dezvaluie, in cele din urma, cine este adevaratul ucigas al lui Hazar, iar Miran si Azize jura razbunare crunta. In tumultul evenimentelor, Fusun incearca disperata sa-si revendice <suprematia>. O noua tragedie loveste familia Sadoglu atunci cand fiul lui Miran este rapit...

Nu ratati un nou episod din “Hercai”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", dezvaluiri neasteptate despre relatia cu iubita sa! Ce a spus celebrul Akin Akinozu despre o posibila casatorie?

Citeste si: Câți bani au primit actorii din serialul "Hercai" pentru un singur episod filmat? Ce salarii au avut celebrii actori Ebru Sahin si Akin Akinozu

Citeste si: Cand se termina Hercai? Ce se intampla in finalul celui mai iubit serial turcesc