Tocmai s-a aflat! De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la supermarket?

Autor: Redactia WOWbiz
Actualizat: 28 iul 2022, 06:50
Adelina Pestrițu, influencer
Sursa: Instagram

Postările Adelinei Pestrițu sunt foarte apreciate de fanii acesteia. Vedeta reușește să încaseze sume enorme din promovarea diferitelor produse pe contul ei de Instagram. Iată cu ce a venit nou, de data aceasta.

La 34 de ani, Adelina Pestrițu se poate numi o femeie de succes din toate punctele de vedere. Este căsătorită cu omul de afaceri Virgil Șteblea, are o fetiță superbă pe nume Zenaida, iar pe plan profesional îi merge la fel de bine.

Postările Adelinei Pestrițu sunt extrem de apreciate de fanii acesteia. Vedeta reușește să strângă o sume frumoase de bani din promovarea  produselor pe contul ei de Instagram.

Recent, vedeta a adăugat pe pagina sa o fotografie, nu tocmai obișnuită și cu care și-a surprins prietenii virtuali

De ce merge Adelina Pestrițu în rochie de seară la cumpărături? Adevăratul motiv

După ce a apărut în rochie de seară la cumpărături, vedeta a dezvăluit pe pagina de Instagram adevăratul motiv, alături de câteva poze sugestive: „Sunteți surprinși de alegererea mea vestimentară pentru o sesiune de cumpărături pentru casă? Eu NU.

Pentru că am ales să mă bucur în fiecare zi de parcă ar fi Crăciunul”.
Vedeta a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, de mătase, cu spate gol și umăr descoperit.  

”Așa aș merge și eu la cumpărături!”, ”Nu mi-ar displăcea să văd numai doamne/domnișoare îmbrăcate așa pentru cumpărături, un fel de desperate housewives”, ”Aboslut superbă!”, au fost câteva din comentariile pe care internauții i le-au lăsat vedetei, în secțiunea de comentarii.

Nu este pentru prima dată când Adelina Pestrițu își șochează fanii. De exemplu, de Revelion s-a îmbrăcat foarte cuceritor, decoltat și mulat, ca să petreacă acasă, alături de  soțul ei. Și-a îndemnat fanii să stea acasă și să fie responsabili, în fața pericolului virusului Covid-19. 

Citeste si: Ce studii are, de fapt, Adelina Pestrițu și ce meserie avea înainte să devină cunoscută

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adelina Pestrițu a avut contul de Instagram blocat

Adelina Pestrițu este foarte activă pe Instagram, această platformă devenind practic, locul ei de muncă, reușind astfel să construiască o comunitate destul de mare în mediul online. În luna mai a anului curent, Adelina era pe punctul de a rămâne fără contul ei de Instagram.

Timp de mai multe zile, Adelina Pestrițu a lipsit de pe rețeaua de socializare, totul din cauza unei erori.

Contul Adelinei a fost închis pentru niște verificări după ce vedeta a încărcat mai multe mesaje prin care a dorit să ajute un copil cu probleme de sănătate.

După ce a reușit să își recupereze pagina, Adelina Pestrițu a dorit să le transmită un mesaj fanilor ei:

„Dragii mei, sunt din nou aici, mă bucur enorm, enorm de tare. Nu vă imaginați ce bucurie este în sufletul meu că am revenit pe instagram.

Explicația exactă eu nu am cum să v-o dau pentru că nici eu nu o am, dar ceea ce știu eu vă spun și vouă. După cum bine știți, inteligența artificială monitorizează această platformă. Această inteligență artificială a detectat foarte multe postări, după cum știți campania pe care am făcut-o cu Mihăiță, foarte multe postări din același subiect, extrem de multe, a fost ca un val imens de postări, iar această inteligență artificială a  considerat că este un spam. A oprit contul, l-a blocat pentru verificări, iar acum, iată-mă din nou aici. Nu știți cum am inima, chiar am emoții că fac pentru prima dată story după acest incident. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru toate mesajele voastre. Doamne, ce ciudat mă simt și ce ciudat m-am simțit toate zilele astea fără instagram. E greu să mai văd viața fără instagram. M-am obișnuit cu voi, m-am obișnuit să vă povestesc ce fac, m-am obișnuit să aflu despre voi lucruri, să comunicăm, să ne petrecem timpul împreună, e ciudat.  În tot acest timp pe care l-am avut la dispoziție să știți că am stat cu gândul la voi și cu inima pe jumătate așa pentru că îmi doream să știu despre voi, să știu cum vă petreceți Paștele, să vă povestesc lucruri, dar, pe de altă parte, să știți că am stat cu familia, m-am bucurat de timpul petrecut cu Zeny. Am avut un Paște liniștit și nu foarte liniștit.” a spus Adelina Pestrițu. 

Vedeta este urmărită de aproximativ 1,7 milioane de persoane, astfel că, fanii acesteia au așteptat  ca vedeta să revină cât mai repede ”la muncă”.

Citeste si: Adelina Pestrițu și-a șocat admiratorii din mediul online! Ce anunț a făcut vedeta

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.