Cele mai bune smartwatch-uri Samsung pentru utilizatorii de Android în 2021

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 iul 2022, 07:05

Compania sud-coreeana Samsung este cunoscută pe piaţa din toată lumea pentru produsele sale, de la telefoane, la televizoare şi electrocasnice, iar de câţiva ani da ora exactă în materie de ceasuri inteligente şi de trackere de fitness.

Un smartwatch Samsung îmbină designul deosebit de atractiv cu funcţiile sale utile pentru sănătate şi viaţă de zi cu zi.

Galaxy Watch 3 - cel mai avansat monitor de sănătate de pe un smartwatch

Acest ceas inteligent are grijă de posesorul său, gestionandu-i fără efort viaţa şi sănătatea. Doar prin simpla ataşare la încheietura, ceasul verifica tensiunea arterială prin analizarea undelor pulsului. Rapoartele vor fi obţinute pe telefon, în cadrul aplicaţiei Samsung Health Monitor. De asemenea, senzorul cu electrod al acestui ceas inteligent măsoară şi ritmul cardiac, printr-o apăsare de până la 30 de secunde a butonului din spatele ceasului. Astfel se pot efectua şi testele pentru fibrilaţie atrială.

Galaxy Watch3 se foloseşte de LED-uri roşii şi raze infraroşii pentru a evalua saturaţia de oxigen din sânge (SpO2) sau cantitatea de oxigen din fluxul sanguin. Aceste informaţii, transmise tot în aplicaţia de pe telefon, oferă date importante despre activitatea plămânilor, dar şi despre eventualele afecţiuni respiratorii.

Ceasul Galaxy Watch3 evaluează şi calitatea somnului, înregistrând ciclurile REM, somnul profund şi timpul total de odihnă. Pe lângă toate aceste funcţii, un astfel de smartwatch oferă şi altele la fel de utile: GPS, peste 120 de programe de antrenament fizic la domiciliu, chat, Bitmoji, smart reply, muzică, Find my phone, notificări etc.

Samsung Galaxy Watch Active 2, pentru un stil de viaţă activ

Acest ceas inteligent al gigantului tech este un adevărat partener de wellness, care se poate personaliza şi purta non-stop. Şi pentru că o curea se deteriorează din cauza utilizării excesive, posesorul unui ceas inteligent poate alege câte o curea smartwatch Samsung pentru fiecare ocazie: sală, birou, plajă, evenimente. Aceste accesorii se pot găsi atât pentru Watch Active 1 şi 2, cât şi pentru celelalte tipuri de ceasuri inteligente Samsung, materialele din care sunt realizate fiind metal, oţel inoxidabil, piele şi silicon, culorile fiind şi ele numeroase, astfel încât să se potrivească la mai multe ţinute, atât în cazul femeilor, cât şi al bărbaţilor.

Galaxy Watch Active 2 urmăreşte antrenamentele, somnul şi multe alte activităţi de la încheietura mâinii. Galaxy Active are certificare IP68 și MIL-STD-810G. Cei de la Xband.ro apreciază în mod deosebit capacitatea lui de a se asocia cu look-ul posesorului, prin aplicaţia My Style, care foloseşte un selfie de pe telefonul mobil pentru a genera fete de ceas care se potrivesc cu îmbrăcămintea.

Samsung Gear Sport - un smartwatch centrat pe fitness

Gear Sport este un alt ajutor oferit de Samsung celor care se antrenează. Cu un design modern şi inovator, Gear Sport este gata pentru o viaţă activă. Cu ajutorul său se pot urmări apelurile, mesajele text, aplicaţiile şi calendarul de la încheietura mâinii. Gear Sport dispune de un cadru rotativ, de aplicaţia Samsung Pay, cu care se pot efectua plăti şi este rezistent la apă.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.