Alexandra Ungureanu tânjește dupa prima dragoste: „Încă duc lupte, încă am îndoieli”. Vedeta a făcut dezvăluiri emoționante!

Autor: Redactia WOWbiz
Actualizat: 28 iul 2022, 09:00
Alexandra Ungureanu, câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities
Sursa: Instagram

Câștigarea concursului „Bravo, ai stil” a propulasat-o pe Alexandra Ungureanu pe culmile succesului și se bucură de atenția publicului, însă există un lucru care o macină pe vedetă. Despre ce este vorba?

Alexandra Ungureanu se bucură de un real succes după participarea la concursul „Bravo, ai stil”, unde a ieșit învingătoare. Însă, uneori, nu este suficient să fii faimos pentru a fi fericit, este de părere vedeta. Chiar dacă se bucură pe deplin de celebritate și are o mulțime de fani, se pare că Alexandra Ungureanu nu este foarte mulțumită de viața ei profesională. Vedeta a mărturisit că își dorește să urce din nou pe scenă, să cânte, așa cum o făcea cu mult timp în urmă.

La vârsta de 39 de ani, cântăreața a făcut mărturisiri  despre viața ei dincolo de micul ecran, ce dorințe și temeri are.

Citeste si: Bravo, ai stil. Ilinca Vandici, ANUNTUL mult asteptat despre "Bravo, ai stil!"

Ce își dorește Alexandra Ungureanu cu adevărat? Dezvăluiri emoționante

Într-un interviu recent acordat pentru formula-as.ro, Alexandra Ungureanu a recunoscut că muzica a definit-o ca om și fără ea, nu s-ar mai simți ea însăși, chiar dacă pentru moment nu se ferește să abordeze și alte domenii.

”E doar o perioadă ciudată, în care greu îmi găsesc locul acela ma­gic în muzică, iar tele­viziu­nea parcă mi-ar fi aruncat un colac de sal­vare. Un timp mă agăţ de el, chiar dacă privirea tot că­tre porta­tiv îmi este îndrep­tată. Nu abando­nez muzica, este clar că fără ea nu aş mai fi eu însămi, dar azi am curajul să fac perfor­manţă şi în do­menii adiacente.

Da, acum cel mai important as­pect al carierei mele este construirea unui proiect de succes pe Internet, tot mu­zica fiind la baza lui. Postul Kanal D mi-a oferit această şansă, de a avea pe YouTube un proiect numit „Duet cu Ale­xandra”. Adi­că, o întâl­nire care aşea­ză pe canapea, lângă mine, nume de mare succes ale mu­zicii din prez­ent şi trecut. Vor­bim, ne con­fesăm, dar şi cântăm.”  , a mărturisit fosta concurentă „Bravo, ai stil” 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Deea Codrea, imagini incendiare din vacanță. Vedeta s-a fotografiat nud. Cum arată viitoarea mămică

Alexandra Ungureanu, dileme în viața profesională

Alexandra Ungureanu s-a bucurat de un real succes după apariția la „Bravo, ai stil”, popularitatea acesteia a crescut considerabil, acest lucru observându-se chiar pe contul său de Instagram. Vedeta este urmărită de aproximativ 76 de mii de urmăritori.

Vedeta, în schimb, este reticentă și simte că aceasta nu este drumul de urmat pentru ea și că își dorește să iasă în evidență prin muzica ei. 

„Personal, încă duc lupte, încă am îndoieli. Încă nu ştiu să asimilez pe deplin acest succes, mă tulbură prezenţa lui. Este foarte ciudat să te vezi radiind pe ecran, să fii mândră de tine, dar totuşi să-ţi pui întrebări dacă asta este calea corectă. 

Poate şi solitudinea are doza ei de vină în aceste stări. Sunt iar singură de o bucată de vreme şi am hotărât să nu mai am nicio aşteptare la acest capitol. Las timpul să le aşeze cum vrea el. Este cum îţi spuneam la început, deşi admirată mai mult ca niciodată, sunt aceeaşi Alexandra: mereu în căutări, niciodată pe deplin mulţumită, plină de întrebări şi frământări.” , a  spus Alexandra Ungureanu.