Sindy a dat totul pe fata despre relatia cu Albert: "Voia sa se combine cu mine, mi-a zis ca mi-a facut..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 28 iul 2022, 09:15
Albert ar fi vrut o relatie cu Sindy

Sindy a facut cateva dezvaluiri despre ce s-a intamplat intre ea si Albert in cadrul competitiei Survivor Romania 2021.

Sindy a povestit in cadrul emisiunii online Stafeta Mixta de la wowbiz.ro despre relatia pe care a avut-o cu Albert de-a lungul competitiei Survivor Romania 2021 si cum a lasat sa se inteleaga Razboinicul ca o place si ar vrea sa aiba o relatie cu ea. Sindy a spus in cadrul aceleasi emiuni ca l-a placut mult pe Albert la inceput, insa niciodata nu l-a vazut ca pe un posibil iubit, ci doar ca prieten deoarece discutiile lor ar fi fost limitate, plus ca lui Sindy ii plac barbatii mult mai inalti.

Sindy, dezvaluiri despre Albert din cadrul competitiei Survivor Romania 2021

Citeste si: Vestea bomba! Andrei Dascalu si Roxana Ghita formeaza un cuplu. CINE a facut dezvaluirea si unde au petrecut cei doi Razboinici dupa competitia Survivor Romania 2021

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Noi ne-am inteles bine, este foarte inteligent, gandeste tot timpul si asta mi-am dat eu seama dupa privire. Stiam eu ca gandeste tot timpul. Dar, daca ma intrebati daca m-as cupla cu el sau daca ma atrage fizic, nu este genul meu. Nu a fost nimic intre noi, doar o relatie de prietenie, ne-am inteles foarte bine.  Eu cred că mă plăcea si voia să se combine cu mine.

La început, cand am intrat eu in competitie, Albert arăta ok, dar după s-a îngrășat și s-a schimbat foarte mult. S-a schimbat si la față foarte mult. Cand ma uitam de acasa, la televizor, era drăguțel. Dar ma gandeam că este mai intalt.  Mie imi plac bărbatii mai inalti totusi. Nu m-am simtit atrasă de el, dar simteam că el mă place. Nu i-am spus nimic, i-am dat de inteles că eu nu îl plac. 
Prima data cand am ajuns acolo mi-a spus „Sindy, eu ti-am făcut patul deja langa mine” și eu i-am spus „Multumesc, Albert, esti foarte dragut si de treaba”. Și dupa m-am mutat langa fete, am vrut să dorm lângă fete.”

Sindy l-a refuzat pe Albert la Survivor Romania 2021

Citeste si: Daniel Pavel și iubita sa au făcut anunțul! Ce decizie a luat prezentatorul la întoarcerea de la Survivor România 2021?

Si Maria Hangu a declarat ca nu s-ar incumeta niciodata sa aiba o relatie mai mult decat de prietenie cu Albert: "Cu Albert nu as ramane pe o insula nicaieri pentru ca nu as avea niciun subiect pe care sa il discut, decat sa ne discutam vietile noastre, pentru ca atat putem discuta. N-are vreun fizic sau… Albert a observat abia după o lună jumate că sunt mai înaltă decât el, când am spus eu că am 1,75 m.

La început comunicam, vorbeam, nu aveam nicio problema, dar chestii asa…”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.