Yaren din serialul "Hercai", alaturi de cel mai important barbat din viata sa! Iata cum a fost surprinsa celebra actrita Ilay Erkok! CINE este misteriosul barbat?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 22 iul 2021, 16:58
yaren din hercai Foto(9)
Yaren din serialul Hercai, o actrita extrem de talentata
Sursa: Instagram

Ilay Erkok (Yaren din serialul "Hercai") este considerata una dintre cele mai apreciate actrite ale momentului in Turcia.

Desi are o experienta in actorie de doar opt ani, Ilay Erkok a devenit cunoscuta si foarte apreciata inca de la primele sale roluri jucate in seriale turcesti de succes. Publicul din Romania a cunoscut-o pe celebra actrita in urma cu cativa ani, pe cand se aflase ca are o relatie de iubire cu indragitul actor Keremcem si recent au urmarit-o in serialul "Hercai", in care a interpretat magistral rolul secundar negativ Yaren, care i-a adus un plus de notorietate.

Yaren din serialul "Hercai", surprinsa alaturi de cel mai important barbat din viata sa!

La doar 28 de ani, Ilay Erkök se bucura de o cariera stralucita in actorie si continua sa se remarce in seriale turcesti de mare succes, ce au propulsat-o deja printre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia. Inca din copilarie, parintii sai au indrumat-o atat pe ea cat si pe fratele ei, Koray Erkok, sa urmeze studiile Facultatii de Teatru pentru a deveni mari actori asa cum visau de mici.

Cu o ambitite uriasa, tanara Ilay Erkok a absolvit cu brio Facultatea de Teatru si Film din cadrul Universitatii de Stat din Istanbul. Dupa care a primit si o bursa de studii in Scotia, unde a plecat sa isi definitiveze studiile in actorie. Astfel, in anul 2013 Ilay Erkok a reveni in Turcia si a primit deja primul rol intr-un serial turcesc, "Güneşi Beklerken", pe care l-a acceptat drept prima sa mare provocare in construirea carierei sale.

Interpretarea fara cusur din primul serial in care a jucat i-a adus ulterior multe alte propuneri de a juca in noi productii de succes. Cel mai recent rol interpretat a fost cel din anul 2019, in serialul "Hercai", care s-a dovedit a fi unul dintre cele mai urmarite seriale produse pana acum in Turcia. Aceasta a jucat un rol secundar negativ, al unei tinere extrem de ambitioase si aprige, prin intermediul caruia a dovedit din nou un talent desavarsit si calitati impresionante.

Daca pe plan profesional destinul i-a suras mereu pana in prezent, bucurandu-se de mari succese si de celebritate, pe plan personal, Ilai Erkok nu a avut parte de implinirea visului de a-si construi o familie. Dupa despartirea de marea sa iubire, actorul Keremcem, alaturi de care visa sa isi indeplineasca acest vis maret persona, Ilay Erkok nu si-a mai intalnit un partener potrivit inca.

Si a pereferat sa fie mult mai discreta cu viata sa personala. Insa presa din Turcia a descoperit anul trecut faptul ca frumoasa Ilay Erkok ar avea o relatie de iubire cu un celebru jucator de baschet, de la echipa Yalovaspor, Kerem Gülmez, insa nu au aparut inca multe detalii despre cei doi.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, celebra actrita a publicat pe contul ei de socializare o imagine in care aparea alaturi de un barbat chipes pe care il saruta tandru pe obraz, insa Ilay a specificat ca este vorba despre fratele ei, Koray Erkok, cel care cu siguranta este momentan cel mai importan barbat din viata sa, dupa tatal ei.

Citeste si: Marea problema a telespectatorilor care urmaresc serialului "Hercai". Toti s-au "plans" de acest aspect

Citeste si: Yaren din serialul "Hercai", poveste de dragoste cu unul dintre cei mai in voga actori din Turcia! Iata cui i-a cucerit inima frumoasa Ilay Erkok!